.

.

сряда, 11 май 2016 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова кога мислиш да дадеш шанс ? Моля те спри в живота така да злепоставяш с поведението и отношението си. Мечтая всичко с теб да постигна на този свят. Мечтая да те държа за ръка през целия си живот и да те обичам по най - истинския и красив начин. Моля те престани да си такава зачеркваща и недаваща възможности жена! Всяка надежда в моето сърце е към теб. В деня ми има само едно момиче и това си само ти любима Катинке... обичана си. ヾღ彡

И днес отново ти търся снимчици на най - прекрасните бебенца, за да се замислиш какво причиняваш с врмето и действията си като човек! Дано осъзнаеш един ден колко много тормоз всяваш към човек. Аз винаги ще смятам че твоето поведение е отвратително в живота. Независимо с кого си или с кого искаш да бъдеш ти. Незаваисимо от това от какво семейство си на този свят или какво си мислиш че ти е възпитанието!
Не смятам да се съобразявам с човек , който не прави същото или напротив винаги руши, злепоставя в живота и всява тормоз в човек постоянно. Не смятам и да спирам да ти показвам колко много мечтая за семейство само с теб. Не смятам някога да спирам да вярвам и да имам надежда ,колкото и да ти се иска това Кати Янакиева Янгьоозва ! Сигорно така ще можеш по - лесно да си " живееш живота '" ? Не смятам че да познаваш някого е толкова трудно или пък да го обичаш. Ти чисто и просто в живота зачеркваш напук на човешкото и любовта, чувствата. Колкото пъти да се влюбваш , аз ще съм тук и ще чакам точно теб любима и обична Кати Янгьозова. За да създам своето най - прекрасно семейство на този свят !
 Meчтая най - красивите и прекрасни деца само от теб и с теб Кати Янакиева Янгьозова ! Мечтая своето семейство всеки ден в твойте очички. Дано да го видиш от тази публикация и да мога лично да ти го показвам в годините , в живота колко безкрайно си обичана. Колко дълго ще искаш, всичко това по този начин да продъжава ??? Аз не искам, искам ми се всеки ден да те виждам, чувам и усещам. Аз не смятам , че някога ще приема отношението ти в живота ! Колкото и пъти някога наживо да ми кажеш " извинявай " , стига някога да го направиш. Никога не би заличила времето в което просто се подиграваш. Времето в което си точно такава жена към моето семейство, към мечтите ми , към мен като човек.
 Каквото и да си мислиш, докато не бъдеш разбран човек не бих приел нищичко от теб. Това всичко са мечти от сърцето ми , всичко е за твойте очи.
Един ден дано усилията да значат за теб много повече на този свят отколкото показваш в живота си !
Дано един ден хората , който те обичат Кати Янгьозова, който искат да го правят ... да значат много повече. Не визирам само себе си, сигорен съм че с хората се дръжиш по този начин винаги. Колкото и да не искаш да ме познаваш, с това никога в живота няма да се съобразя. Дано да го виждаш чудесно. Дори ти като човек от първия миг не се съобразяваш, че аз всеки ден искам да те познавам много повече, че съм искал да те познавам въпреки мнението ти! От първия миг в който се влюбих в теб , чудесно знаеш всичко и просто зачеркваш. Е , аз просто ще ти го напомням в живота си, докато просто не спреш да зачеркваш хората така и по този долен начин в живота !
Не смятам че този когото избереш , ще е по - добър от мен.
Всеки ден скъпа Кати Янакиева Янгьозова , аз знам че ще си щастлива с мен. Че ще си ужасно обичана от мен на този свят. Ако не го вярвах никога нямаше да ти изписвам мечтите си. 
Всеки ден си мисли за деня в който ще съм с теб точно. Защото не смятма че твоето поведение е нормално и някога съм заслужавал това твое отношение. Не смятам че в живота съм показал нещо неправилно или грешно с което да се захванеш... за да не искаш да ме познаваш.
Всеки ден ще ти пиша колко си голяма гаднярка на този свят, да... дори и да не ти харесва ! Обичана си.
 Смятам че заслужавам много повече от теб , заради това и ти пиша днес. Моля те Кати Янакиева Янгьозова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.