.

.

вторник, 21 април 2015 г.

ヾღ彡 Моля те Кати Янакиева Янгьозова, моля те. Обичкана си къдравелке прекрасна, желана и толкова гушкана си. Мечтая си да съм до теб, да те гледам в очичките. Мечтая си да ти казвам всеки ден, по едно обичам те в прекрасните ти очи Катинке. Моля те за това в живота, моля те за прошка и за разбирателството ти. ヾღ彡

Искам те всеки ден , желана си постоянно в живота ми.
Любовта в моя живот си ти прелестна Катинке.
Мечтая си в живота, всеки ден да те карам, да повярваш в мойте мечти с теб Кати Янгьозова. Да те карам да се чувстваш обичана и много желана.
Мечтая си майката на мойте деца да си точно ти скъпа. Мечтая своето най - прекрасно семейство, най - щастливо, умно и възпитано... да е само с теб момиче мечтано.
Моля те повярвай в мойте мечтички към твоята личност само.
Мечтая моето семейство да е такова....
Ще си имаме най - прекрасните деца любима Кати Янгьозова. Ще имат твойте невероятни очички. Ще имат твойте най - хубави черти и усмивчица. Мечтая те, защото знам че ще си изключителна майка. Знам че си много по - добра, отколкото в живота към мен показваш. Кога смяташ да простиш, да познаваш ?  Кога смяташ да се разбираш и да вярваш в сърцата на хората обична Кати Янакиева Янгьозова. Всеки ден мисля за теб по един и същ начин. Колкото и да нараняваш с годините. Не смятам да се отказвам от мечтите си с най - обичното момиче на света за мен. Моля те , моля те за обичта ти. Моля те за това да незачеркваш хората по този отвратителен начин, по какъвто го правиш толкова дълго в живота ми. Моля те , моля те извинявай.
Мечтая моето семейство да е с теб мошмороче обична.
Моля погледни ме моши. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче