.

.

петък, 10 април 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Катинке пожелавам ти незабравимо весели и усмихнати Великденски празници със семейството си. Обичана си! Обичана си по най - стойностния начин , по най - романтичния и мил. Пожелавам да си мнооого усмихната и радостна изключително в тези хубави дни. Моля те прости и повярвай в мечтите ми за нас. ヾღ彡

Скъпа Кати Янгьозова мечтая си в този късен час, да ти направя една прекрасна публикация. С много хубави картинки, с куп мечтички, с прекрасни пожелания. За да се почувстваш обичана и за да не си такава жена към моето семейство, към мен. Надявам се един ден просто да ми позволиш да те карам да повярваш в мен, да те карам да се чувстваш незабравимо обичана от мен. Обичана си Кати Янг ! Дано да почувстваш с колко обич е написано и отправено всичко към теб. Дано някога простиш, за това че те мечтая и че винаги ще те мечтая! Надявам се един ден да си с мен. Както ти си моя избор във всеки ден , така и аз да бъда твоя. Но това неможе да стане реалност с това твое мислене за хората , преди да ги познаваш и преди да си ги почувствала! Надявам се да се чувстваш обичана много от мен през този Великден, прези всички тези няколко хубави празнични дни. Защото на всеки празник иска ми се да бъда само с теб Кати Янакиева Янгьозова и само теб да радвам с цялото си сърце и любов която имам като човек. Моля те.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.