.

.

петък, 3 април 2015 г.

ヾღ彡 Всеки ден моя избор си ти скъпа Кати Янакиева Янгьозова. Обичана си в живота постоянно! Надявам се, ако прочетеш тази публикация, да се смелиш над мен. Защото с теб си представям моето семейство. Теб искам в живота да печеля, а не някое друго момиче. Моля те , Кати Янгьозова моля те цени хората много повече, от това което показваш в живота си. ヾღ彡


С тази публикация иска ми се да ти кажа ... за теб мечтая Кати Янг. Прегръщана си силно !
Моето семейство не си го представям с друга жена. За мен си толкова специална в живота ми.
Дори и да не чуваш нищо от мен, дори и да не виждаш нищичко от мен. Това не означава че не си обичана. Обичана си Кати Янгьозова по най - изключителните начини на сърцето.
За теб всичко тук може да бъде просто някакви си думи, от някакъв си непознат.
Но за мен всеки ден е специален към теб. За мен отдавна не си непозната,а най - любимата част от деня. За това и всеки ден съм толкова постояннен, толкова упорит да те чуя. Да се опитам да те накарам, да желаеш това.
Никога в живота няма да смятам , че с нещо аз съм сгрешил като човек. Защото ти и до ден днешен си толкова подъла. И до ден днешен , вместо да познаваш , да се чувстваш обичана , да си добронамерена, истинска и прощаваща. Ти всеки един ден избираш просто да зачеркваш, да тормозиш с поведението си човек. Да си го измъчваш, когато той иска толкова силно да те чува и разбира !
Знаеш че аз никога няма да приема от теб твоята " несподелена любов " , преди някога да си чувствала истински, в мигове на споделяне! Не смятам че заслужавам в живота си това от теб. И по този начин да се опитваш да злепоставяш , от първата си думичка. Не смятам че в чувствата ми , в обичта ми и в това че мечтая своето семейство само с теб Катинке ... има нещо лошо и неправилно ! И никога няма да мисля с лошо за теб , въпреки това че показваш във всеки ден как зачеркваш, как можеш да подритваш хората в живота.
И днес просто искам да ти кажа , обичана си Катинке любима с цялото ми сърчице на тази Земя. Хубава вечер , наспи се добре принцесо мечтана. Намерил съм ти най - прекрасните картинки любов. Дано се зарадваш, усмихни ми се моля.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче