.

.

неделя, 1 март 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Катинке моя най - голяма любов, Честита Баба Марта обично сърчице ! Oбичана си. ヾღ彡

Oбичана си Кати Янакиева Янгьозова, честит първи март.Дано да видиш мечтите ми Кати Янакиева Янгьозова в този ден. А те са да спреш да си толкова отвратителен човек в живота ! Независимо с кого си, кого обичаш ти. Аз не смятам че някога в живота си ще направя този компромис, за който толкова време си измисляш. Не смятам да забравя или да спра да пиша на момичето, което искам за майката на мойте деца .С която искам своето семейство на този свят! Само ти си Кати Янакиева Янгьозова. Ако ти можеш като човек да направиш компромис с това, докато чувстваш в момента любов ... направи го! Но аз няма да спра да изписвам колко много те обичам, колкото и елементарно да изглежда оттук. Не смятам , че в този в който се влюбиш утре ... ще е по - различен от мен и с нищо няма да те обича по силно от мен на този Свят ! Разликата е просто че предпочиташ него да не го зачеркваш. А да повярваш в чуждите мечти. Тук всеки ден се надвам любовта на моя живот Кати Янакиева Янгьозова да повярва точно в мойте мечти. Точно в моята любов от моето сърце на този свят!


Смятам в живота че ще си най - невероятната и прекрасна майка за нашите деца. От първия миг в живота си точно това смятам за теб и мисля по - често да ти го казвам. Всеки ден избирам теб, дано го виждаш с очите си! За да спреш да си толкова отвратителна жена в живота с мен и моето семейство. За да спреш това подиграване към човек и мечтите му !Пожелавам ти един прекрасен март месец, не с тази злоба която имаш в себе си , да зачеркваш човешкото в хората, обичта им. Да не ги зачиташ по този начин. Да унищожаваш мечтите им, просто защото живеят,за да те обичат!Всеки ден ще ти пиша , докато не спреш да мълчиш в годините. Мълчиш, защото искаш да зачеркнеш мечтите, обичта и човек. Каквато и любов да имаш, аз те искам за своя жена и днес в този ден. Моля виж го. Моля повярвай в мен. Надявам се един ден да се спреш тук и да видиш всички моменти, с който искам да бъда точно и само с теб скъпа Кати Янакиева Янгьозова ! Не с друг-а жена , а най - любимата на моето сърце !
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче