.

.

вторник, 17 март 2015 г.

ヾღ彡 В този късен час пиша към най - очакваните очички, към най - обичаното сърчице, към момичето с най - вълшебната и невероятна усмивчица. Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, обичам те безкрайно на този свят! Обичам да си мисля за теб и да те очаквам във всеки миг от живота ми! ヾღ彡

Мечтая си един ден ти Кати Янгьозова да ми разрешиш, да те радвам по най - романтчините начини. Да правя за теб всичко по доста по истински начин. Тук всичко можеш винаги да го игнорираш и просто да си кажеш " продължавам напред ", без да си почувствала човек.Но това никога няма да е нещо с което да се гордееш, или от което действително като човек би продължила напред. Без някога найстина да си познавала, след всичко което си причинила, казала! След всичкото време в което просто се подиграваш. Това и правиш във всеки миг, когато предпочиташ друг или просто предпочиташ да зачеркнеш. Иска ми се да ти кажа , че дори и да не ме виждаш в този миг, дори с месеци никога да не ме чуваш. Години наред, просто да си представяш и въобразяваш чувства. Дори и да не помня как изглежда лицето ти. Това неозначава въобще че не те обичам, че не ти пиша в този миг , че не мисля за теб в деня си. Това би било просто заблуда, заблуда с която да живееш. Ти може би би се зарадвала на това сигорно ? След като толкова дълго време просто чакаш, чувствата на човек просто да изстинат, за да можеш да го забравиш. След като въобще никога в живота не си познавала. Просто исках да ти го кажа , да не се радваш толкова, че понякога не ти пиша по-често отколкото ми се иска!
Аз всеки ден тая надежда за теб, защото виждам каква жена си и днес, и в този миг. Как се подиграваш на мен и моето семейство. И въпреки всичко с любов ти казвам , желана си, обичана си, каквото и да сториш в живота.
Аз не бих оставил и за секунда един ден в който да не се опитам да ти покажа колко искренно, колко силно и колко значимо си обичана точно и само ти в моя живот любима Катинке Янгьозова !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче