.

.

петък, 20 март 2015 г.

ヾღ彡 Кати Янакиева Янгьозова незнам от какво семейство си, но те моля спри да се държиш по толкова отвратителен и долен начин във времето! Моля те спри така да злепоставяш, да зачеркваш човек в живота, постоянно заради мечтите му! Заради това че е избрал теб в живота, заради най - съкровенните му вярвания, надежди, любови на сърцето. Моля те, спри с това унижаване Кате, с този тормоз към моето семейство, към мен като личност. Иска ми се да ти изписша колко силно те мечтая във всеки ден. Мечтая те от деня в който се запознах с теб и ти казах чувствата си. Мечтая те Кати Янакиева Янгьозова от 18-годишен, а до ден днешен показваш само колко отвратителен може да бъде един човек към обичта ! Всеки ден докато ме има ще виждаш мечтите ми. Не смятам, че с нещо ти имаш право така да се държиш в живота. Колкото и да не искаш да ме познаваш в живота, чудесно виждаш всеки ден от моя, че аз скъпа Кати Янакиева Янгьозова те обичам и искам да те познавам повече от всеки. Нарочно съвсем нарочно и напук на човек правиш всичко, не от някакви чувства в сърцето си, не от познаване или от това че си влюбена в друг. Просто го правиш напук на човек, защото такова ти е възпитанието в живота. Ти просто непознаваш, за да си сигорна в чувствата си. Аз съм обеден в обичта си във всеки ден и в мечтите си с теб точно ! ヾღ彡

Meчтая един ден да те запозная с моето семейство, за да спреш да си такава жена в живота. За да те е срам от себе си , от това което правиш и искаш да постигнеш напук.
Един ден дано да виждаш и се замислиш... всеки ден през всички години, който са изминали как си зачерквала. Как злепоставяш, как тормозиш изключително човек. И не защото не си казала нищо, защото гледаш да приключиш нещо, което ти непознаваш и неизпитваш. Ами защото си толкова неразбран човек. Толкова изключително подъл човек в живота ! Толкова изключително зачеркващ мечтите във всеки един момент човек. Знаеш че аз нямам намерение да се съобразявам с теб Кати Янакиева Янгьозова. И това ще е винаги така, докато ти си такава подла жена, толкова гаднярска, с такъв манталитет на мислене към обичта , любовта и чувствата на човек. Толкова просто недобронамерен, толкова непрощаващ.
Иска ми се и днес да ти изпиша колко много те обичам. И днес Кати Янгьозова мечтая своя живот с теб !
С всички тези чувства който изпитвам единствено искам да се засрамиш, да простиш.
Да спреш да си такава жена от думите ми.
И на мен не ми харесват, но всеки ден ги чувствам.
Исками се да ти кажа скъпа Кати Янгьозова, че въпреки тях , аз държа на свеото семейство, на теб ! И ако някога имам семейство с теб, не бих се отказал от него никога ! Това смятам че отговаря на много твой въпроси и на този твой въпрос " Защо ме обичаш, след като съм отвратителна ? " Много добре си го спомням и всеки път когато ти изписвам нещо , за това как се държиш, за маниерите и възгледите ти. Спомням си го чудесно, когато ти изписвам всичко това. И въпреки това , смятма че заслужаваш всяка една дума тук. Колкото и да се чувстваш ти злепоставяна. Мислиш ли че поведението ти и ти като човек и личност, във всеки ден от живота ми не обиждаш ? Да така е във всеки ден ти Кати Янгьозова обиждаш. Дано някога промениш това. Надявам се да избереш мен и да спреш да си такава гаднярска жена.
В живота си си постъпвала много пъти към хората точно така както към мен. В това съм обеден от твойте думи за момчето, преди време с което се запознах, което ти правило уж напук, мръсно. Жалко е това в теб Кати Янгьозова. Жалко е да постъпваш така, но кой съм аз да го казвам ? Аз просто търпя обидното ти поведение години наред и обичам смирено.
Знам че продължаваш да се държиш с хората така. Знам че в живота това ти е навик, че не ти пука. Защото виждам колко непрощаващ, колко гаднярски човек можеш да бъдеш във всеки ден, въпреки обичта в сърцето си!
Виждаш чудесно какво искам да ти кажа днес. И въпреки всичко избираш да си такава жена в живота ми ! Това е грозно за мен. Но утре с куп надежда пак ще ти пиша.
Обичана си Кати Янг. Гушкана си силно с много любов на този свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.