.

.

четвъртък, 5 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Meчтая този месец да ти покажа, че съм най - влюбения човек в теб Кати Янгьозова. Мечтая си да спреш да ме зачеркваш така в деня, в живота от толкова много години. Мечтая си да те чуя, да те зарадвам с нещо любимо. Да те по обичкам значимо в живота! Само теб Катинке по най - специалните начини иска ми се да обичам! ヾღ彡Най - прекрасните бебенца, за да се разчувства момичето на име Кати Янакиева Янгьозова. За да види как мечтая за шанс.
Не постоянно да търси начини, как да ме злепостави в живота.От най - дребните неща как да всява интриги и болка в цялото ми семейство.
Болката от теб е незабравима , от това как зачеркваш хората в живота. Как всяваш такъв необразим тормоз в семейството на човек. Но аз теб обичам, държа на свойте мечти и ги следвам. Боли всеки ден в който си такава жена! Боли от това което си причинявала, а въобще в живота някога невъзнамеряваш да се извиниш. Някога си опитвала, да се извиниш ? И смяташ че съм го видял, че съм го почувствал ? Прошката в живота не е тази омраза, този тормоз и това което ти правиш в живота си Кати Янакиева Янгьозова към мен и моето семейство !
Просто искам да ти споделя и това точно тук. Аз от както запърви път влюбено ти писах. Исками се да те чувствам и с това да те обичам. Ти това го наказваш с лицемерие, с интриги, с презрение , с много измислици ! Дано някога в живота се видиш през мойте очи. Но аз те обичам , о аз съм влюбен толкова силно в теб, много повече от колко си мислиш или чувстваш.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.