.

.

четвъртък, 12 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Meчтая в живота, колкото и далече да си, помни ме. Мечтая си ако си все още в Германия скъпа Кати Янакиева Янгьозова, един ден да се върнеш. Мечтая да се върнеш , за да си с мен точно, за да бъдеш обичкана точно от мен в живота. Моля те спри така да зачеркваш в живота. Meчтая всеки ден от живота си теб да целувам, теб само да прегръщам и всяка мечта с теб да осъществя на този свят. Мечтая някога да те запозная с родителите си, някога просто да си с мен. ヾღ彡

И днес се надявам да позволиш, да осъществя мечтите си в живота. И днес вярвам в тях, добре го погледни обична Кати Янгьозова. Вярвам в своята обич към теб, вярвам и в това че неможеш да бъдеш толкова лицемерен и толкова гаднярски човек още дълго време ! И Днес мечтая за твоя поглед, за твоята нежност , добрина! Мечтая точно твойте очички, да ме видят в този миг ,как те обичам в живота си постоянно. Мечтая в живота единствено твоето сърце да топля, с жестовете за който живея. Аз живея, за да те обичам повече от всичко в живота си Катинке. Дано някога осъществя мечтите си като човек, дано ми позволиш, мечтите ми в живота да могат да станат някога реалност." Ти виждалa ли си падаща звезда? 
И пожелавалa ли си нещо в този миг?
Очите на обречен виждалa ли си,
долавялa ли си в тях отчаян вик?
Живялa ли си във дом с порутен покрив?
Стоялa ли си във буря до само дърво?
И трясъка връз него чакалa ли си
от гръм с мълния в едно?
Ръце протягалa ли си подир птица?
Лекувалa ли си счупено крило?
Изпращалa ли си я със взор зареян горе,
отлитаща от стъкнато с любов гнездо? 
Ръка премръзнала затоплялa ли си с длани?
Надежда върналa ли си в нечия душа?
От себе си отричалa ли си се заради някой,
обричайки се сам на самота?
Подавалa ли си на голтака свойта риза?
На давещ се протегна ли ръка?
Ако и туй си сторилa, без да мериш, 
осмислилa си, защо си на света! "

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.