.

.

сряда, 4 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Meчтая на Свети Валентин, да зарадвам най - обичаното и искано момиченце на Земята с прекрасно име Кати Янакиева Янгьозова. Обичам те любима, теб мечтая в живота си само! Да ли ще ми позволиш да покажа своята обич, моля те помисли си дотогава има още време?! Мечтая най - прекрасното семейство само с теб, не смятам да се отказвам, нито за секунда от мечтите си. И с цялата си упоритост която имам като човек, ще ти показвам, че никога не бих се отказал от своето семейство с теб. Колкото и да мразиш, да презираш незаслужено, да зачеркваш човек заради мечтите му! ヾღ彡


Meчтая си в този обикновен ден любовта на моя живот да ме погледне, да прости. Защото иска ми се всеки празник с нея да бъда.Да види колко силно мечтая само за нея. Катинке любима само с теб искам своето семейство на този свят. И във всеки ден в който така се държиш, обиждаш, ужасяваш и тормозиш! И във всеки ден аз мечтая за най - прекрасното семейство на този свят и никога в живота си няма да си  го представям да е с друга жена ! Дано в живота си да запомниш това. Каквото и да мислиш, за любовта ми , за това което мислиш, че познаваш или това което си измисляш. Дано да виждаш как един човек те мечтая, мечтае не нещо обикновенно. А най - значимото на този свят, семейството... само с теб Кати Янгьозова !
Защото това е начина да ти покажа само колко си значима за мен, колко си единствена, неповторима и специална в моя живот. Иска ми се да те чувствам, да те чувам, а ти си толкова далеко... просто защото не си добронамерена в живота! Просто защото с възгледите си зачеркваш човек и семейството му. Просто защото се подиграваш с времето и годините на човек. Е чудесно видя и почувства, нядавам се, как в най - хубавите ми години избрах точно и само теб!
И днес трябва да се моля за Свети Валентин, който е след две седмици.Да ли ще простиш до тогава ? " Да ли утре ще погледнеш, как мечтая своето семейство с теб Кати Янгьозова ?"
Сама ти можеш да спреш всичко това, но нежелаеш. Нежелаеш да зачиташ човек.
Аз искам да видиш, че никога в живота си няма да съм съгласен, с това което мислиш и чувстваш ти... още преди да си познавала на този свят !!!
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче