.

.

неделя, 8 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Един ден от живота си видях падаща звезда, знаеш ли какво си пожелах ? Ти Кати Янакиева Янгьозова да спреш, да всяваш толкова много тревоги в деня ми. Моля се всеки ден да ме зачетеш, да зачетеш и мойте мечти на този свят. Моята обич като човек да започне, да значи нещо. Липсваш изключително! Обичана си безкрай. Сладки сънища любима, наспи се добре! ヾღ彡


Meчтая да целувам само твойте устни Кати Янакиева Янгьозова, моля те ,моля те искренно на този свят в живота си.
Никой никога не съм молил по този начин, толкова дълго време в годините.
Надявам се един ден с цялата надежда на моето сърце, че ти ще бъдеш доста по - добра в живота,към мен и моето семейство.
Моля те да повярваш в мен точно Кати, а не в другиго. Може ли да е по - скоро в живота ми ? За да имам повече време да те обичам.
Само за теб тупти моето сърце.
Не смяташ ли любима Кати Янгьозова, че мина достатъчно време, че се подиграва на мечтите ми достатъчно време ? Не смяташ ли моля че е време, да се почувстваш обичана, малко поне.
Не смяташ ли че е време да дариш прошка, да дариш разбирателство, да дариш обич и доброта. Молена си за това.


Един ден в живота ми те попитах , защо ме зачеркваш като човек по този начин в годините. Спомняш ли си Катинке ? Ти каза, че не го правиш и във всеки ден ме оставяш, аз да се надявам за това. Аз чувствам болка от това твое поведение, в което си толкова зачеркваща.Колкото и да виждам и усещам от поведението ти това буквално подиграване към мечтите ми.  Аз всеки ден вярвам в тези твой думи, пишейки ти, че ще ме оцениш. Един ден в живота ще позволиш, просто да бъдеш обичана. Ще позволиш мечтите ми да съществуват, да мога да ги осъшествя в живота си. Моля те за това.


Иска ми се да можех да ти споделя болката си, реално , не по този начин тук.
Да я почувстваш , за да не си такава жена в живота, от толкова много години.
Не виждаш очите,който те молят. Който вярват всеки ден в теб Кати Янгьозова, който те гледат замечтано и влюбено на този свят.
Не виждаш сълзите в очите, болката в сърцето, обичта , топлината към теб отправени с куп мечтички.
Неможеш да си представиш мечтите, просто защото ги виждаш подформата на думи, а не на жестове. Неможеш да почувстваш човек, защото цял живот го зачеркваш с предразсъдъци и внушения. Цял живот непознаваш и зачеркваш човешкото, заради това че просто имаш различни мечти на този свят ?
Аз цял живот мечтая, да те познавам, на този свят повече от всеки, с който съм се запознал някога!
Моля те за реални жестове на този свят. Моля те да мога да те чувам, да те виждам в живота си, всеки ден в който ме има. Моля те Кати Янакиева Янгьозова.
Мечтая да мога да те докосвам, мечтая да мога да те гушкам мечтичке.
Моля те погледни ме, моля те един човек за теб живее, пишейки само и само за да простиш !

Всеки ден пиша за това, да ми простиш.
Виждам своето бъдеще само с теб в живота.
Мечтая те в деня си Кати Янг.

Дано всеки ден от моя живот, да виждаш че се тревожа.
Всички мой тревоги са за теб в деня ми. От това което ти си избрала да правиш с човек.
Тревоги от това каква роля си му отредила в живота си. Без да го почувстваш или познаваш в живота. От това че зачеркваш човек.
Моля те исками се да обичам само теб, обичана си скъпа и любима Кати Янгьозова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче