.

.

събота, 7 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Кати Янакиева Янгьозова обичам те и днес. В живота докога ще използваш първото впечатление, за да зачеркваш,тормозиш и нараняваш човек? С внушения на чувства от първото впечатление към човек, с купища предразсъдъци ти толкова много време си позволяваш, да злепоставяш,да обиждаш, вместо да познаваш истински в живота! Кати Янгьозова докога ще зачеркваш шанс-а на човек, ще зачеркваш мечтите му с думи - " Как да те допусна в живота си,след като виждам мечтите ти ". Мечтите ми са единствено с теб в живота, помни го! От живота никога не бих искал и мечтал за нещо друго, освен за най - прекрасното семейство само с теб точно. ヾღ彡


Скъпа Кати Янакиева Янгьозова никога в живота не съм вярвал, че това което правиш към мен, ще продължава толкова дълго време. Говоря за това зачеркване. За това незачитане на човешкото у човек. В тази публикация просто ще ти напомня колко силно мечтая. Ще се опитам.
Когато бях малък все си мечтаех да те запозная със своето семейство, за да спреш да си толкова гаднярско момиче в живота. Мечтая и днес това, да те запозная с моето прекрасно семейство. Да видиш колко добре е образовано, колко са умни родителите ми, какъв чудесен брат имам. Да забележиш как всичко искренно го мечтая с теб точно и само в живота любима Кати Янгьозова ! Днес, в близките години си мечтаех, все за това. Защото мечтая сред семейството си, да ти предложа да се омъжиш за мен. Зная че това ще трябва да изчака много години и че може би няма да се случи така за както съм мечтал. Но тук просто ти споделям мечтите си. Зная че когато познаваш , ще си много по различен човек от колкото винаги си била ! Зная че сега нарочно правиш всичко това , за да ограничиш човек, за да го злепоставиш в живота, за да го премахнеш от пътя на мечтите си. Правиш всичко това , за да можеш да обичаш в живота може би друг ? Но това е грешно, иска ми се да ти го кажа в този миг. Иска ми се с мечтите си да ти покажа колко нараняваш. С мечти дано да създам в сърцето ти моето място. В което да се чувстваш обичана, истински и значимо обичкана !
Каквито и мечти аз да имам в живота си Кати Янакиева Янгьозова, те са с теб в мойте мисли, в туптящото ми сърце ! Мечтая да мога някога да ти помогна да сбъднеш мечтите си. Защото ти мойте мечти ги сбъдваш , дори когато се усмихваш в момента.
Колкото време е нужно - тормози, плюй с това зачеркване човек... знам че ще отговориш на чувствата ми, когато започнеш да познаваш истински на този свят !
Вярвам в своето сърце и че моята обич един ден ще бъде прекрасна за теб. Вярвам че ще спреш да подритваш във времето мечтите ми. И един ден те ще са всичко за което живееш и ти. Ако ли не .... какво пък ти Кати Янакиева Янгьозова си всичко за което искам аз да живея. И всичко което да обичам в моя ден от живота си.
Колкото и малко да е моето сърце, то е изпълнено с чувства само за теб.
Колкото и малко да те познавам , исками се всяка секунда да си мисля как целувам единствено и само теб прелестна Кати Янг.
Моля прости , истински прости и позволи моля да бъдеш обичана силно, незабравимо и толкова значимо. Мечтая да бъда най - неповторимия човек за теб, както ти в моето сърце си единствена.
Meчтая да остарея до теб , обичайки те. Дано постигна някога мечтите си. Иска ми се моята обич да бъде значима за теб Катинке. Надявам се някога в живота , да го постигна с много усилия, с много любими изрази, с много любов и нежност , с куп мечти към теб само. Всичко е само за твойте великолепни очи в който се влюбих. Позволи моля те.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.