.

.

сряда, 11 февруари 2015 г.

ヾღ彡 Може ли да бъда с теб точно Кати Янакиева Янгьозова, иска ми се да виждаш всеки ден, че аз желая да си до мен и с мен. Не да постъпваш толкова грозно в живота! Иска ми се да виждаш, че всичко е за твойте прекрасни очи само. Мечтая да виждам непрекъснато в живота си, твойте прелестни очички Кати Янгьозова. Моля те, обичана си изключително. ヾღ彡Само с теб мечтая за всичко в живота.Когато гледам очите ти, в тях виждам всичките си мечти. Мечтая децата ни скъпа Кати Янакиева Янгьозова, да имат твойте великолепни очички. Целувана си, прегръщана си, обичана си значимо. Meчтая за семейство с теб Кати Янгьозова, мечтая да имам деца само от теб на този свят. Те да приличат само на най - прекрасната жена за мен на този свят. Мечтая всичко значимо само с теб Катинке и винаги ще се стремя към това. Да показвам чувствата си към теб. Колкото и да не чувстваш същото, ти непознаваш,ти се подиграваш с времето и усилията. Вместо да зачетеш човек, дано някога ми позволиш да те обичам.  Всеки ден от живота си мечтая и обичам, извинявай за това че съм просто влюбен. Влюбен в най - прекрасното момиче за винаги. Ти за мен си най - важния човек в живота ми. И ми се иска всеки ден да те виждам, иска ми се всеки ден да го споделям с теб точно.
Иска ми се всеки ден да чувам глас-а ти точно и само твоя Кати Янгьозова.
Мечтая си всеки един ден в който те виждам и чувам да мога да те прегръщам, поне по един път. 
Прегръщана си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче