.

.

вторник, 6 януари 2015 г.

ヾღ彡 Прекрасно утро обичкана Кати Янакиева Янгьозова. Мечтая да те целуна, мечтая някога в живота си да те прегърна силно. Дано успея, всеки ден вярвам в мечтите си с теб. Моля те ти си жената с която искам да бъда в живота си. ヾღ彡


Добро утро сълнчице! Добро Утро прекрасна Катинке. Най - прекрасните цветя за най - прекрасната жена за мен в живота... това си единствено ти !
Мълчиш години, зачеркваш с години. Надяваш се да приема как ме зачеркваш, без никога в живота да си познавала ? Аз просто никога няма да вярвам, че ти си ме оценила. Аз никога няма да се съобразя с това твое желание, някога да спра да искам шанс от теб Кати Янакиева Янгьозова !!! Не приемам, че някога си дала шанс и възможност, за нещо... за да изпитваш въобще нещо на този свят. Просто винаги си правила това което правиш и тази година, сега в момента... зачеркваш. Знаеш че аз като човек на този свят , няма да се съобразя с теб. Докато виждаш мечтите ми, да ги тъпчеш по този начин. Дано всеки ден виждаш как вярвам в свойте мисли, мечти, надежди, как обичам те по най - истинския начин на този свят !
И ти Кати Янакиева Янгьозова си единствена в него !
И днес се надявам за твоя поглед точно, макар и да си най - гаднярския човек постъпващ ужасяващо във времето. Аз всеки ден ще продължавам да вярвам във свойте мечти с теб ! Добре го знай в живота ! Всеки ден ще продължавам да вярвам в жената на свойте мечти. Просто защото в теб аз вярвам с всички сили ! Дори и да обичаш друг, дано някога зачетеш човек. Зачетеш чувствата и спреш така да се подиграваш в живота с годините! С годините му в който обича те. Кати Янгьозова обичкана си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче