.

.

вторник, 20 януари 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова иска ми се да те питам, колко време трябва да измине, за да спреш да си таква гаднярска жена ? Толкова отвратително в живота да спреш да постъпваш. Колко време трябва да мине, за да мога нормално да ти покажа чувствата си. Колко време трябва да мине за да спреш така да се подиграваш с мен, като с личност, така и с моето семейство на този свят. Така го чувствам и така си поставям въпроса към теб. ヾღ彡

Това че не харесваш,мислиш ли че е оправдание в живота ? Особенно когато не познаваш ?Винаги можеш да харесаш някого, винаги можеш да започнеш да харесваш... вместо така нагло в живота да си измисляш и да си го налагаш години наред !
За разлика от теб Кати Янакиева Янгьозова ... виждаш аз мечтая те. И това ще продължи докато ме има. Не случайно ти го казвам, ами защото крайно време е да спреш да измъчваш човек, да го тормозиш.
 Смяташ ли че мога да го приема, всичко това ? От теб е като една голяма интрига, която сама си си измислила и скалъпила. Но през всичкото време просто злепоставяш мен и моето семейство години наред.. без да ти пука. Виждаш че те следвам отлично и напук на човек продължаваш.
 След като не се познаваме толкова колкото ми се иска , трябва да се откажа от мечтите си ли ?
След като не съм видял от теб грам съобразяване, за което толкова изискваш и говориш. Трябва да се примеря с твойте възгледи ? Трябва ли някога да си затворя очите за този тормоз, който си налагаш над човек ? Ти не ме познаваш, за да не харесваш. Ти не ме познаваш за да ме обичаш. И аз никога не съм те карал да ме обичаш, защото го знам. Нямал съм никакво време с теб. Но в живота най - нагло аз като човек към теб Кати Янакиева Янгьозова ще изписвам мечтите си ! И това ще продължи докато ме има. Просто защото вярвам в тях. Просто защото обичам и мечтая. Следвам свойте чувства, за разлика от теб аз не си внушавам такива. Просто защото аз бих се съобразил, а ти на този свят не. Ти предпочиташ да тормозиш.  Ти избираш когато непознаваш , просто да зачеркваш... нито да нехаресваш , нито да не обичаш.

Разбирателството в твоето семейство липсва ли ??? Питам те Кати Янакиева Янгьозова в твоето семейство разбирателството липсва ли , че си толкова отвратителен човек ???

Ако имаше поне малко достойнство на този свят, нямаше да постъпваш така с личноста на един човек. Нямаше със семейството на човек така да се подиграваш! Все още мисля си кога ще мога да те запозная с моето семейство. Защото винаги съм искал. Защото смятам че е значимо, че е прекрасно семейство , интелигентно, възпитано и умно. А ти това го зачеркваш и никога в живота не си мислила за това. Но можеш да мълчиш всеки ден нали ? Можеш да зачеркваш нали ?

 Нямаше да постъпваш така с мечтите , с обичта му и възгледите на човек ако познаваше! Щеше отлично да разбереш че те обичам и може би щеше да се влюбиш. Може би просто щеше да харесваш, вместо да си налагаш презрението и омразата. Аз не приемам от теб, че по интернет си разбрала че си обичана изключително. Така ли се държиш Кати Янгьозова с хората към който смяташ че те обичат ??? Или че си разбрала че мразиш, ти това си го налагаш към човек. Виждаш че си мечтана , виждаш че изписвам думи като " обичана си ". Но ти никога няма да си го осъзнала за мен, почувствала дори.. колкото и да си чувствителна. Защото виждам как в живота се държиш, какъв ти е манталитета и възприятието за хората който се опитват да те спечелят. За хората който полагат големи усилия към мечтите си и просто искат нежност и топлина.

Нормалното нещо, когато един човек види, че тормози какво е Кати Янгьозова ?
Не смяташ ли да престанеш да си такава жена към мен. Не смяташ ли че е време да говорим повече ? Незнам да ли си си давала сметка,колко малко сме говорили и как аз никога няма да отстъпя от мечтите си с теб !
                 Обичам те.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.