.

.

петък, 2 януари 2015 г.

ヾღ彡 ヾღ彡 ヾღ彡 Обичам те любима Кати Янгьозова ヾღ彡 ヾღ彡 ヾღ彡


♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥

Не мисля че някога в живота си, ще мога да ти дам "пространството"  Кати Янгьозова за което толкова си мислиш и измисляш.
Просто защото прекалено много на този свят всява измислици и си измисля чувства,качества. Пространство за тези твой измислици в годините, с който живееш , когато зачеркваш и тормозиш някого !
Не мисля че мога някога да си позволя отново, да ти дам някаква причина, с която да подхранвам твойте измислици в живота Кати Янакиева Янгьозова. 

Независимо от това да ли не харесваш или не обичаш.

Абсолютно независимо от това с кой си в живота или в кой си влюбена ти.
Едва ли имаш право като човек така да постъпваш, заради някакви чувства в сърцето си. Това е толкова лицемерно. И не ми пука за това. Но все пак ти категорично зачеркваш с годините напук,нарочно.
Виждаш чудесно мечтите и се претруваш, лъжеш и себе си и всички.
Смяташ същото за моята искренна обич и чувства, мечти и надежди... просто защото си нагла и лицемерна, лъжлива в живота. Смяташ да неподхраваш мойте надежди, но всеки ден ще ги виждаш по някакъв начин.

Независимо от това колко гаднярски човек се опитваш да бъдеш. Смяташ ги точно за такива и не се замисляш колко грозно в живота постъпваш, колко много си позволяваш към хората който " познаваш ". 

Надеждите на човек не са нещо , с което можеш да си играеш в годините по такъв гаднярски начин. Всеки ден ще имам нови отправени очаквания и надежди към теб. Независимо от това да ли смяташ , че не си дала надежда за нещо. Виждаш чудесно мечтите ми и това как обичам нали ?Измислици от теб,който тормозят ме постоянно, който ме съсипват като човек. Дано някога ти да се промениш и да бъдеш много по добра.

Пожелавам ти го за през новата 2015 година. Аз не смятам за миг да се променя като човек. Не смятам че има нещо толкова лошо в мен, а и се стремя в това да бъда добър и обичащ.
Надявам се просто да мога да ти показвам,всичко това което не ми харесва в теб. В отношението,възгледите ти и маниерите ти , възпитанието ти.
И въпреки всичко да те обичам истински, силно и страстно ! И въпреки всичко да съм постояннен и всеотдаен повече от всеки друг в живота ти.

Обичам те каквато и да си. Колкото и да се променяш на този свят.

Колкото и да остарееш аз ще те обичам. Просто защото през целия си живот искам да обичам теб Кати Янакиева Янгьозова.

Дори и да обиждаш през толкова много години. Виждаш ме чудесно , аз съм тук и отправям тези думи отново и отново към теб... Обичана си!


♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.