.

.

сряда, 14 януари 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова докога ще си толкова зачеркващ човек, толкова подиграващ се човек с хората ? Защо цял живот си мислиш, че несподелените чувства са начин, с който да изтриеш човек, да го съсипеш в живота ? Скъпа Кати Янгьозова кога ще спреш да се подиграваш,заради това че чувствам и че обичам ? Кога ти Катинке ще разбереш, че се подиграваш със семейството ми, с личност-а ми толкова дълго време. Дано някога да си говорим, дано някога спреш да мислиш толкова гаднярски, когато някой те мечтае с цялото си сърце и душа на този свят! ヾღ彡


Днес ми се иска да ти изпиша мечтите си, който имах още когато ти пишех за първи път.Мечти за едно приятелство, винаги съм си мечтал за това да сме много близки.
Знаеш че те обичам и че искам семейство с теб. Но за да си с някого в живота години, безкрайно години. Първо трябва да бъдете много повече от приятели. Много повече разбирателство да има в живота , отколкото ти някога си показвала Кати Янгьозова като човек. Ти просто си науми че има несподелена любов и това е. Без ни най - малко да познаваш или чувстваш на този свят. Аз не мисля така, защото още не съм чул гласът ти нормално. Още не съм показвал,това което тая в сърцето си от толкова години в действителност. Аз не мисля като теб и не мисля да се примеря, с това което ти си мислиш че е правилно! Дори смятам твоето поведение в годините за ужасяващо за човек ! Който и да обичаш ти, не вярвам , че когато постъпваш с друг така би било нормално! Просто е зловещо и ужасяващо, за това за мен това твое поведение е отваратително в годините!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче