.

.

петък, 2 януари 2015 г.

ヾღ彡 Обичам те Кати Янакиева Янгьозова обичам те повече от всичко на този свят, за да живея, без да ми отвърнеш със същото. Обичам те толкова много , всеки ден мечтая да гледам как косата ти побелява и да бъда само и единствено до теб Катинке. Мечтите ми за нашата , най - силната любов... защото те обичам и мечтая всеотдайно и толкова искренно, всеки ден от живота си. ヾღ彡

Живея точно и само за твоето докосване Кати Янакиева Янгьозова.Живея точно за твоя нежен и хубав, прекрасен глас. И вярвам че един ден ще бъда оценен подобаващо.
И всичко ще направя на този свят, за да ти покажа колко точно и постоянно си обичкана!
Независимо от това какви са ти плановете за живота. От 16 годишна обичам те само теб Кати Янгьозова! И си мечтая моето семейство да бъде с теб.
С който и да си днес или утре, знаеш че аз винаги ще съм тук и ще искам само твоята ръка Кати Янгьозова! Колкото и да ме накараш да чакам , аз ще изчакам в живота!
Знаеш че няма да се откажа каквото и да направиш в живота си, каквото и да се случи. Колкото и лошо да постъпваш, просто те обичам с цялото си сърце и време което имам в живота си.
Всеки ден от живота ми, сърцето ти е моята цел. Усмивката ти е това което иска ми се да виждам всеки ден в живота си. И това никога във времето няма да се промени. Знаеш ли защо съм толкова упорит и толкова постояннен на този свят ? Просто е... защото знам, че моята обич е повече, много повече, от това което си мислиш. От това което винаги си казвала като човек и чувствала! Защото знам какъв съм, колко съм искрен и колко надежди, мечти имам към теб. Знам че моята обич не е просто обич... а е най - силната обич на този свят, защото те обичам Кати Янакиева Янгьозова. И всеки ден вярвам че ти си момичето от мойте мечти...
                                        за което цял живот ще живея, обичайки.


Мечтая да започна да градя своето семейство на този свят само с теб Кати Янгьозова. И благодарение на твойте прекрасни очички Кати, благодарение на твоя прекрасен глас , благодарение на теб прелест, това да е най - прекрасното семейство. Най - умното , обичащо, красиво и добро семейство.
 Любима Кати дано един ден в живота да разбереш. Дано един ден в живота успея да ти покажа , че цял живот ще те обичам. Да ли ще промениш отношението си , през следващото време ?
Кати Янакиева Янгьозова ако някога можеш да простиш, любовта найстина ще може да просъществува.Ако можеш да простиш ти някога ще можеш да ме оцениш като човек, ще видиш колко съм смирен и истински. А не по този начин години наред, цял живот да злепоставяш моето смемейство и мен с възгледите си, с възпитанието си и с начина на мислене. Смяташ ли че днес заслужавам да те чуя ? Колко години Кати Янакиева Янгьозова мислиш да минат, за да дадеш шанс, човек да покаже чувствата си към теб нормално ... истински ... реално ! Колко години Кати Янгьозова ще искаш просто да минат ???
Аз те следвам в живота си , обичайки те.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче