.

.

неделя, 21 декември 2014 г.

ღ Остават броени дни до най - семейния празник. За това бързам да ти покажа,колкото се може по - силно и чувствено. Как само теб Кати Янакиева Янгьозова обичам. Към теб е всяка моя надежда в живота и всяка мисъл за любовта. Всяка моя доброта, исками се да е към теб, да те радва момиче обично. Усмихни ми се , моля погледни ме, всичко си за мен. ღ


Знаеш ли, за какво си мислех последните дни.
За това как ми се иска да живея с теб точно в живота. Мечтая си да имаме най - хубавата къщурка :) , като в приказките. Иска ми се да усещам винаги твоето присъствие, да чувам гласчето ти в живота си, непрекъснато Кати Янг. Да виждам очичките ти и да ги радвам в живота си постоянно, защото няма по - значимо нещо от това за мен! Моля те за това искренно. Иска ми се да простиш за всичко,което не харесваш в мен. И да видиш колко много си желана, ценена , обичкана. Колко изключителна, специална жена си в моя живот и за мен. Винаги ще ти го показвам, колкото и да смяташ че това е един вид обсебване или превъзнасяне. За мен това са чувства от сърцето ми, искренност. В който вярвам, всеки ден с който се опитвам, да ти покажа... . Че аз също съм човек, в който си струва да повярваш. И просто се опитвам това , най - прекрасната и мечтана жена за мен. Да повярва в чувствата , в любовта. Усмихни се обич, прегръщана си силно.
" Не всеки от нас може да прави велики неща, но всеки може да прави малки неща с голяма любов ! "

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.