.

.

вторник, 2 декември 2014 г.

ღ Обичам те Кати Янакиева Янгьозова и ми се иска всеки ден да бъда с теб и всеки ден да те опознавам повече и повече. За мен ти си най - специалния и обичан човек , когото искам в живота. Дано някога да повярваш в мен , в мечтите ми и да спреш да си такава жена , с такова отвратително отношение към всичко ! Днес си изключително мечтана. ღ

Кати Янакиева Янгьозова помни , дори и да не прочетеш скоро това съобщение или просто ако го погледнеш само веднъж... дано някога да ти напомни. Помни любима Кати Янакиева Янгьозова ти за мен си най - специалното и обичано момиче , ти си всичко наречено любов в моя живот. И всичко което аз ако мога да го дам като човек ще ти го дам, всяко мое усилие за това да ти покажа как обичам и колко силно обичам е към теб Кати Янгьозова ! Помни ... че си най - специалното и най - обичаното момиче в света за един човек. Ти си целия свят за един човек. Ти си всичко любимо. Защото всичко е само и единствено за най - скъпата и обична жена за мен и това си ти. Така искам да ти го покажа ,защото нямам друга възможност от години. Ти така избираш да ти го показвам във всеки ден. Моля те, спри така да се подиграваш с всяко усилие на човек да покаже обичта си и така да я незачиташ , така да изопачаваш чувствата или да ги пренебрегваш в живота с години, съвсем нарочно. Любовта не е за това което ти правиш като човек , да я подритваш във времето. Когато човек се влюби в теб , неозначава че ти трябва да си създаваш сама някакви чувства и имаш това право ! Преди още някога да го познаваш , преди някога найстина ИСТИНСКИ да си разбрала какво изпитва към теб и как го изпитва. Неозначава така да не се съобразяваш от какво семейство е,  какви са мечтите му и какви усилия полага. Преди да си усетила човек , не трябва да го зачеркваш , дано някога да си на това мнение в живота. И да спреш с това свое откачено поведение в годините. Не смяташ ли че прекалено много си измисляше и че това винаги ти е пречило на чувствата ? Директно ти го казвам , защото знам че си измисляш много като човек. Дано някога в живота да искаш да се обичаме, защото аз живея за да те обичам Кати Янакиева Янгьозова ! Всяка една секунда.
И всеки ден знам че ти си моето момиче !
И всеки ден знам , че един ден ще простиш , един ден ще мога да те спечеля.
И че един ден ще целувам и прегръщам само и точно теб единствена и толкова обичкана Кати Янгьозова !
 Всяка моя надежда и мечта е тук изписана към теб и те чака. Дано някога да се съобразиш с човек , преди някога да го лишаваш от толкова много в живота !
Преди така с лека ръка да зачеркнеш човек , просто защото според теб има " несподелена любов " , която на пук си си я налагаш в живота.

Отдавна в годините мисля че съм доказал , че не трябва да се плашиш, а да мислиш с добро и обич. Но ти НАПУК на ЧОВЕК правиш всяко едно представление ! Правиш обратната на всичко, нарочно, напълно съзнателно и показваш,какво е да незачиташ буквално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче