.

.

четвъртък, 18 декември 2014 г.

ღ Скъпа Кати Янакиева Янгьозова мечтая си някога, заедно да направим нещо благотворително, доброволчески....добро. Иска ми се да бъда част от това, което ти обичаш да правиш. Освен всичко, за да те обичам много повече на този свят. Мислиш ли си някога, да си промениш отношението и мнението си за мен в годините ? Не само ти имаш семейство, което се притеснява и тревожи. Обичана си. ღ


С тази публикация просто искам да ти кажа , че не целя да те видя. Или нещо подобно.
Мечтая да бъда поканен от теб. Мечтая точно ти да искаш, да ме видиш някой ден в живота.
Не ми е минавало през ума за някакво отмъщение , което ти си измисляш. Само ти мислиш за това ! Само ти си способна да измислиш такива неща в живота на друг !
Аз всеки ден мечтая да те видя. Мечтая си само теб да целувам, да прегръщам и радвам. Защо просто в годините постъпваш толкова гаднярски, без значение от чувствата и личностт-а ? Мечтая за мигове точно с теб Кати Янгьозова. Само теб обичам на този свят. И дано да го забелязваш постоянно.
Просто всеки ден продължавам смело да следвам сърцето и чувствата си ! Да вярвам в себе си , напук на това измисляне от твоя страна.
Може ли за разбирателството ти , за добротата ти любима Кати Янакиева Янгьозова ?
За това те моля от първия ден , в който си съчени някакви погрешни представи.
И не смятам да се примеря с това отношение от твоя страна, дано да си на ясно.
Вярвам в теб силно , не се учудвай. Обичта е и тов ! Просто защото виждам как постъпваш и съм сигорен , че не заслужавам това от теб. Това буквално налагане на мнение за човек към другите. Това от теб буквално зачеркване на това човек в действителност какъв е и как обича.
Мислиш ли още, че всеки ден не ме злепоставяш ти като човек ?
Не смяташ ли че злепоставяш моето прекрасно семейство ?
Или още смяташ, че когато ме тормозиш, когато се подиграваш ...аз сам правя това.
Ти си избрала във всеки ден да незачиташ, да внушаваш, за сметка на това да познаваш и да чувстваш хората!
Да те обичат не е толкова лошо , не смяташ ??? Кога ще разрешиш да мога, аз да те обичам и да го показвам в света правилно и най - нормално ?
Кога ти Кати Янакиева Янгьозова ще се почувстваш обичкана от мен ? Правиш всичко друго нарочно, но това всеки ден ще ми бъде мечта. Добре го знай.
Не смятам че в живота съм толкова лош човек, не смятам че през всички години съм заслужил това отношение от теб. За Коледа може ли просто малко доброта ? Колкото може , толкова.
Аз ти се извинявам за всяка своя грешна дума към теб. Но всеки ден ще ти показвам това, което не смятам за правилно като човек.Мечтая си някога да бъда най - добрия и обичащ те човек Кати Янгьозова. Каквото и да ти е мнението на този свят за мен. Знам че мога да го подобря! Мечтая някога да бъда аз мъж-а на мечтите ти. И да// за цял живот в живота, мечтая да те обичам. Моля те , моля те помогни ми да осъществя мечтите си. Обичана си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче