.

.

понеделник, 10 ноември 2014 г.

ღ Скъпа Кати Янакиева Янгьозова дано някога си дадеш сметка за живота, как смееш да се държиш с хората в живота си по този отвратителен начин за човек! Как смееш да се подиграваш по този начин, да зачеркваш, това което непозволяваш да се случи, да изпиташ , да почувстваш. Как смееш да зачеркваш буквално и любовта и чувствата на другите и да живееш с години така. Ти просто погубваш хората с думите и отношението си в живота! Моля промени го любов моя! Скъпа Кати Янакиева Янгьозова докога точно ти ще продължаваш в живота така просто да се подиграваш и незаслужено да зачеркваш ? ღ

Просто мисля да изпиша болката си от това , че днес немога да те чуя и видя. Често го правя , дори и да не е романтично , дори и да е досадно. Но ти Кати Янакиева Янгьозова си жена която тормози и измъчва с поведението и възгледите си !
Болката от това че си такава жена в живота, която незачита хората и не ги цени дори по най - нромалния начин. Която не се държи добронамерено , а си внушава най - злобно и с това зачерква всяко усилие и всяка мечта на другите. И това не го изписвам за да те обидя, ами просто това показваш във всяка секунда в живота ми, с подобно отношение и поведение , с подобен морал и възгледи в живота.
Чудесно знаеш че си най - важната част от моя живот и че само теб искам в живота си.
Чудесно виждаш усилията ми за това да те спечеля и просто ги подритваш във времето най - отвратително.

И отказваш просто да зачетеш човек и това че всяко усилие е насочено точно към теб Кати Янакиева Янгьозова. Обичай когото искаш , но когато обичаш първо попитай сърцето си... ти сърце имаш ли някога да започнеш да познаваш истински на този свят , да зачиташ, вместо така да зачеркваш хората... и да цениш всяко едно усилие?
Не смятам че някога в живота ти като човек ще можеш да ми се извиниш за всичкото това време в което просто се подиграваш. В което така се държиш като ЧОВЕК на този свят с мечтите , любовта ... със семейството ми !
Дори и да имам любов с теб , не смятам че някога ще ти простя за това време.
Това далече неозначава че трябва с нещо да те накарам да страдаш. Ти със сигорност тези думи дори не ги възприемаш , а им се обиждаш. Докато незапочнеш да чувстваш хората и найстина да даваш възможност и другите да чувстват на този свят, за мен си най - отратителния човек като поведение ... колкото и прелестна и красива да си !
Моля те промени отношението си и поведението си към мен и ми дай шанс да покажа себе си. Моля те за шанс да те накарам да повярваш в мен и в мечтите ми.
Най - прекрасните бебенца за най - мечтаната жена на този свят. Обичана си Катинке.


Кати Янакиева Янгьозова мечтая най - прекрасното семейство само с теб момиче, всеки ден от живота си ! Мечтая всеки ден да виждам очите ти и някога да имам деца точно с усмивка като твоята , с очи точно и само като твойте Кати Янгьозова ! Мечтая всяка секунда от живота си силно за това да се случи. И се надявам, надявам се повече от всеки дург някога да имам най - незабравимата и искренна любов с теб момиче. Дано някога тези букви да те накрат да се държиш като истински човек на този свят. А не така грозно да постъпваш с хората , който просто искат да те обичат. Мечтая някога да живея точно с теб Кати Янакиева Янгьозова и да имам на този свят свое семейство. Дано видиш тези думи, дано да те накарат да се чувстваш обичана. Истински обичана, защото са повече от искренни и толкова специални , само за най - специалната жена на този свят.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.