.

.

неделя, 30 ноември 2014 г.

ღ Кати Янакиева Янгьозова за рожденния си ден би ли простила ? Мечтая всеки ден да чувам точно теб и точно твоя глас. Да прегръщам точно теб и само теб Катинке да радвам в живота си. Всяко мое действие като човек и усилие е само към твоята личност винаги , дано някога да ме забележиш. Дано някога започнеш да се съобразяваш, а не от първата минута да зачеркваш човек, да му се подиграваш заради всички усилия, който полага в деня си. Дано някога да спреш да се държиш по този начин в годините и то съвсем нарочно и напук на човек и любовта,чувствата му, мечтите му, надеждите му. ღ


Иска ми се да ти покажа, колко много мечтая да те зарадвам с някой подарък , колко много мечтая за твоята любов и нежност, доброта. За това да те обичам , за това да те прегръщам и да знам във всеки момент как си. Във всеки момент да мога,
когато си поискам да те чуя и да ти кажа ... Обичам те Кати Янакиева Янгьозова... само теб и никое друго момиче !
Не смятам че от първия миг в който те чух и ти показах че те обичам, заслужавам това твое грозно поведение в годините. Знам отлично че никога съм нямал възможност от теб и всичко което ти мислиш за мен и любовта ми са си твой измислици. Измислици , да това е точната дума ... а не чувства ! Показала си го доста добре съвсем реално и действително в живота. Показвала си  че за теб чувствата нямат стойност и че ти като човек доста си измисляш в живота за другите.
За това просто те моля . Моля те Кати Янгьозова прости за рожденния си ден иска ми се да ти подаря най - хубавите подаръци. И да те зарадвам по най - милите начини, защото си всичко което обичам в живота си постоянно и всеотдайно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.