.

.

петък, 28 ноември 2014 г.

ღ Добро утро Кати Янакиева Янгьозова , днес ще простиш ли? И днес ли по този ужасяващ за мен начин ще ме пренебрегваш, ще ме зачеркваш. Виждаш всеки ден, че аз не съм изкуствен или лицемерен като теб в живота. Виждаш мечтите ми тук, обичам те Кати Янгьозова и днес силно , безкрайно на този свят. Докога няма да избираш мен, а ще предпочиташ някой другиго ? Нали знаеш че аз няма да се примеря в каквото и да вярваш ти или в когото и да е ? Моля те повярвай в мен точно и днес те моля точно за това. Моля те зачитай ме като човек Кати Янакиева Янгьозова и спри така да се държиш в живота. ღДобро утро прелест ! Искам ако четеш това найстина за добор утро... да видиш първо тези думи: Мечтая своето семейство с теб Кати Янакиева Янгьозова , мечтая за най - хубавото , значимо , образовано ,,, прелестно и прекрасно семейство и то само с теб като човек. Мечтая за деца само като теб Катинке любима , с очички като звездички точно като твойте. С усмивка прелестна и приказна точно като твойта любов.
 Може да не те познавам много , но ми се иска във всеки ден, липсваш ! Знам че те обичам повече от всеки друг. Знам какво изпитвам към теб и заради това ти го изписвам по този начин. Постоянно вярвам в това, че един ден ще стане. Колкото и да незачиташ хората , колкото и каквито и думи да напиша тук. Едно е посланието ! Обичана си във всеки ден от мен по най - изключителния начин на този свят !
Замисли се от цялото пространство във вселената от всички звездички и всички хора на Земята. Аз искам да живея само за теб Кати Янакиева Янгьозова и да те обичам. Моля те спри така да ме тормозиш , да ме зачеркваш и да ми се подиграваш. За мен това е толкова обидно и в живота ми внасяш постоянен стрес, мъка и болка. Моля те за обичта ти и за това да ме зачиташ като човек обичащ те.
Желая ти един прекрасен ден , прекрасен като теб. Заслужаваш най - усмихнатия ден. Дори и въпреки на всичкия тормоз който причиняваш ! Ти си много обичана. 
Знай го постоянно в живота си , моля.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче