.

.

вторник, 25 ноември 2014 г.

ღ Липсваш ми Кати Янакиева Янгьозова и всеки ден ще ти пиша , докато не простиш и не се държиш истински и нормално на този свят ! Какво е такова твоето възпитание , че да лишаваш хората по този начин от мигове и шансове в живота! Какво е такова това твое мислене , че по този отвратителен начин да зачеркваш чувствата, обичта , времето , усилията .... Хората на този свят ! Питам те всеки ден нещо , защото всеки ден мечтая да те чуя и да спреш да си такъв човек към мен ! ღ

Иска ми се един ден дано някога в света се замислиш Кати Янгьозова , да се замислиш за това че хората си струват, доста повече от това което ти показваш в живота ! Че всеки един човек си струва ... и това че си обичана е богатство на този свят. А всеки един ден в който тормозиш точно по този начин е отвратителен. Ако не вярваш в това , поне ми се иска някога когато си прощаваш сама за всичко ... да вярваш че всичко което правиш ти през годините и това поведение към мен за мен е отвратително и гаднярско. Защото всичкото си време давам за всичко любимо и обично за мен на този свят ! И винаги ще те искам , ще го правя ! Каквто и да си мислиш , каквото и да чувстваш.
Благодаря че те има Кати Янакиева Янгьозова , защото те обичам. Теб обичам по най - искренния и силен начин в живота си. Надявам се никога да не обичам друга жена толкова силно колкото теб. И се надявам ти някога да го почувстваш. Истински и мило. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче