.

.

петък, 21 ноември 2014 г.

ღ Добро утро гаднярска Кати Янакиева Янгьозова искам да ти напиша че те обичам още от сутринта. Иска ми се да видиш как мечтая за шанс от теб. Как гледам очите ти и мечтая за обичта ти. Как мечтая да спреш с това зачеркване през целия ми живот. Знам какво съм имал от теб и настоявам за много повече във всеки ден и мисля че като човек имам това право. Дано някога ти да спреш да бъдеш такъв жесток и отвратителен човек към хората, който просто искат да те обичат! Аз скъпа Кати Янакиева Янгьозова искам да те обичам цял живот , през целия си живот и това ще го чуваш често надявам се. ღ

Обичана си Кати Янакиева Янгьозова , добро утро мошмороче мечтана.
И днес ли ще се държиш към мен толкова отвратително ?
И днес ли няма да мога да те чуя , просто защото си внушаваш и караш всички около теб да мислят така както ти ?
Дори и да не харесваш на този свят , нямаш право така да се държиш като човек !
А ти дори не си разбрала някога в живота да ли харесваш, ти никога в живота дори не си давала човек да те погледне в очите , да ти каже и изкаже чувствата си.
Да направи някой истински жест към теб.
Просто защото цял живот показваш едно незачитане, едно отвратително поведение с
гаднярски възгледи в живота.
Но виж ме , аз и днес ти пожелавам Добро Утро и ти казвам ...
Кати Янгьозова ти си любовта в моя живот !
Теб искам за цял живот !
В живота си всеки ден чакам теб Кати Янгьозова, да промениш всичко това което и си причинила и причиняваш.
Не смятам аз да се примерявам с нещо към теб. Като всеки мога да обичам на този свят ! И един ден се надявам да бъда обичам точно от теб Кати Янакиева Янгьозова ! Независимо от това какво си мислиш че изпитваш, не съм до теб, за да мога да те прегърна в момента. Не смятам , каквото и да напиша тук , че някога съм ти показал нещичко от мойте чувства като човек на този свят ! Защото това е просто един блог и показва единствено ти как незачиташ и мразиш. Показва единствено мечтите , надеждите ми и понякога сигорно просто те усмихва. Аз вярвам че мога да те обичам много повече от колкото си мислиш само от тук. Аз знам че един ден ти Кати Янгьозова ще си жената на моя живот. И ми се иска всеки ден да те обичам с каквото мога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.