.

.

вторник, 11 ноември 2014 г.

ღ Днес се случвали чудеса , да ли моето мечтано момиче ще се сети,че е изключително обичана от мен ? Едно романтично Лека Нощ към момичето на мойте мечти Кати Янакиева Янгьозова. ღ


ЗаглавиеВ тиха нощ


В тиха нощ до тебе  ще заставам,
ще бдя над кроткия ти сън
и с целувки по снагата ти желана
ще те омайвам като дивен  звън...

В бурна  нощ ветрец ще съм  бездомен....
небрежно галещ  твоите коси...
ще идвам  и отлитам като спомен
и...много,  много ще  боли...




На жена ми (Н.Вапцаров) 
 Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.







Кати обич, обичам те... днес цял ден съм те мечтал. Ти си най - специалното момиче за мен и дано го усещаш с всяка моя дума. Пожелавам ти една прекрасна вечер. Наспи се добре, любов. Мечтая си да те сънувам. Лека нощ момиче мечтано.
Ще ми простиш ли утре ? Нали знаеш Кати Янгьозова ? И Утре ще си обичана изключително, просто защото си жената, която съм избрал в живота си. Ти си всичко обично на този свят за мен. Моля те, моля те прости и шанс ми дай да те печеля всеки ден с нещо хубаво и с нещо от сърце. Прегръщана си силно.

Кати Янакиева Янгьозова ти си целия свят за мен, ти си всичко обично. От всички звездички в небето, само за една единствена звездичка, която е в сърцето ми копнея. Когато гледам звездите си мисля кога ли ще простиш ? Кога ще мога да спечеля моето щастие, това за което мечтая ? Надявам се във всеки един ден да започна, да те печеля като човек. И за това във всеки ден се опитвам и знам точно какво заслужавам в живота си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.