.

.

понеделник, 27 октомври 2014 г.

Моля те , точно и само теб Кати Янакиева Янгьозова съм избрал във всеки ден от живота си...

 Моля те Кати Янгьозова мечтана си, обичана си изключително. Моля те за мигове , за възможност да покажа себе си към теб , вместо по този начин, с времето да се подиграваш на всичко, във всеки ден ти. Моля те да зачиташ човек. Моля те преди някога да чувстваш нещо на този свят , да зачиташ човек, личността и чувствата. Моля те да си много по-добър човек към семействата на другите и към хората на този свят. Моля те да спреш да се подиграваш с времето на хората, с мечтите и в това което вярват ! Моля те виждаш че всеки ден искам да те чуя, че ми липсваш ... че искам да обичам точно теб и че го правя по някакъв начин. Моля те да незачеркваш всички усилия на човек към това в което вярва, мечтае и обича. Моля те, това че виждаш мечтите на другите , неозначава да ги рушиш , да не им даваш възможност. Моля те Кати Янгьозова спри да си внушаваш, да си измисляш и да се лъжеш. Моля те Кати Янгьозова спри да обиждаш във всеки ден по този начин с поведението си, с възгледите си .

Защо е всичко това молене и толкова силно... просто защото всеки ден ме тормозиш и бих искал да те помоля за доста неща. Дори съм сигорен че отново ще ти пиша по същия повод.
Защо ти пиша във всеки ден Кати Янакиева Янгьозова ? Еми прост е отговора... един ден иска ми се да съм точно с теб и да имам прекрасно семейство с теб... Да мога да те печеля винаги и да виждам очите ти непрекъснато в живота си. Тогава бих изрекал думите ... " Аз живея своята мечта и това е всичко, което бих искал от живота си. "

 Но дотогава просто се моля ти точно във всеки ден да повярваш в мен като човек. Моля те повярвай точно ти Кати Янгьозова товно и само в мен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче