.

.

неделя, 26 октомври 2014 г.

ღ Обичам те и днес Кати Янакиева Янгьозова и за теб мечтая да се оженя. Само с теб всеки ден мечтая да имам семейство и всеки мой поглед е към теб. Всяка моя надежда, мечта и чувство е точно към теб. Ти си всичко което обичам в живота си и те искам всеки ден изключително. Влюбен съм точно и само в теб и ми се иска всеки ден от живота ми , да ти показвам че ти си най - специалната и желана жена за мен. Дано го погледнеш, дано някога започнеш да цениш хората, истински и правилно. ღ


Обичам те Кати Янакиева Янгьозова ! Пиша ти защото всеки ден от живота си искам да съм точно и единствено с теб. Дано някога да забележиш и усетиш как мечтае човек.
Защото от всички години в който пиша точно към теб, не усещам някога правилно да си постъпила. Никога не съм усещал че ти някога си чувствала на базата на истински емоций и на базата на това някога да познаваш ! И не смятам да се примеря към теб с нищо, след като оценяш така всички усилия на човек към теб и в живота !
 
Каквото и да си мислиш за мен и чувства ми, нямаш право нито да го чувстваш, нито да го мислиш ! Докато така си позволяваш във времето да се държиш като човек. Защото се подиграваш с хората и усилията им да покажат чувствата си, обчта си и добротата в живота си !!!
Аз всеки ден ще искам семейство с теб Кати Янгьозова , независимо от това какво харесваш ти в живота или какво не харесваш. Защото знам че на този свят мога да те радвам и обичам с цялото си сърце, вярвам всеки ден в обичта си и в това че мога да те имам до себе си. Знам че това е нещо прекрасно - семейството и за мен това е начин да ти покажа ,че ти Кати Янакиева Янгьозова си най - прекрасната и единствена за мен във всеки ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче