.

.

събота, 25 октомври 2014 г.

ღ Обичам те Кати Янакиева Янгьозова. Обичам те, обичам те толкова безкрайно много ! Всеки път когато ти го напиша, имам чувството че за първи път ти го изписвам. Мечтая всеки ден да съм близо до сърцето ти и да ти го казвам, защото го чувствам и мечтая всеки ден да се чувстваш невероятно обичана от мен. Моля те бъди с мен. ღ


Цветя за най - обичаното момиче на този свят от мен, с толкова прекрасно име.
 Кати Янгьозова, моля те в деня си за разбирането ти , за добротата ти , за това да ме погледнеш и ако може да се усмихнеш. Ти точно си всичко мечтано, гушкано и обожавано за мен в живота ми. Искам те момиче и това няма да се промни във времето. Всеки ден докато ме има ще искам твоята ръка и само с теб да изпълня мечтите си.
Всеки ден в който немога да те чуя , немога да те докосно и немога да се опитам да постигна мечтите си като човек - минава време. Аз цялото си време ще дам точно за теб Кати Янакиева Янгьозова. Време за което ти някога като човек, ще  се запиташ ли ? Защото точно ти си отговорна за това от възгледите и поведението си. Защото когато се правиш , че не виждаш , когато се преструваш или когато просто зачеркваш човек във времето - нараняваш изключително. Още повече когато го правиш с години към някого който непознаваш и дори към когото няма истински и реални чувства... само плод на въображението. Аз всеки ден искам това време от теб , за да създам тези емоций , тези чувства и знам като човек , че го заслужавам и че натози свят аз точно мога да те обичам Кати Янгьозова по най - прекрасния начин и да те радвам на този свят по невероятни начини. Единствено и само ти трябва да повярваш в това. Аз всеки ден ще опитвам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.