.

.

сряда, 15 октомври 2014 г.

ღ Едно романтично молене към момичето което обичам, за да ми проговори , след толкова много години на незачитане и игнориране. Обична Кати Янгьозова моля те , ти си всичко за което искам да живея. Ти си жената която искам да усмихвам през целия си живот. Ти прелестна си момичето с което искам да сбъдна и най - смелата си мечта на този свят. Ти си абсолютно всичко прекрасно за мен. И те моля , извинявай , прости ... бъди с мен до края , дори след него. Обичам те по възможно най - истинския и красив начин в сърцето си.ღ


Звездичке нали усещаш че си обичана ?
 Мечтая и копнея всеки ден да усещам твоето присъствие, да мога да те виждам когато си поискам. Иска ми се да видя лицето ти, да погледам очите ти, да се изгубя за миг в тях. Мечтая да мога да те прегръщам Кати Янгьозова , да те прегръщам толкова силно, толкова по-често... в живота си. Мечтая си и тази нощ , точно ти да се почувстваш най - специалното ангелче на този свят от мен.
Може ли частица от любовта ти Кати Янакиева Янгьозова ?
Иска ми се един ден да те държа за ръка, да си най - усмихната до мен. Точно теб , не някое друго момиче. Иска ми се на този свят да успея да спечеля най - специалния човек за мен. И всеки ден се стремя към това, просто да обичам те.
Не се учудвай когато всички мой надежди са към теб насочени. Когато и последната капчица вяра е насочена точно към твоята личност. Не се учудвай че се опитвам всеки ден, по такъв начин да изливам душата си. Не се учудвай , че те искам всеки миг от живота си. Не се учудвай , колкото и време да мине в този живот , защо чувствата ми към теб никога не са се променяли Кати Янг. Нито за секунда. Обичам те, обичана си по възможно най - искрения и чувствен начин.


"ЗВЕЗДНА ЦЕЛУВКА

Събудих се усмихнат в съня ми,
погали миглите ми лъч от светлина,
за миг от щастие замря дъхът ми,
пред гледката на хладната луна.

Протегнах пръсти и откъснах нежно
една звездица трепкаща в нощта
и лутаща се безнадеждно,
самотна в тези небеса.

На нея дадох обичта си,
целувките и моите мечти,
да те зарадва във съня ти,
когато тебе посети.

Във бяло облаче я скрих
и пратих я по млечната следа,
изпращам ти я с този стих
да стопли твоята душа. "

" Защо ли ?


Една сълза се стича бавно,
такава нежна, мъничка сълза,
не зная даже как се казва,
за тебе ми напомня тя...

Едно далечно ехо в нощта долита,
самотно ехо в нощна тишина,
тъжовен спомен ми донася
за грейнали очи, за влюбена Луна...

Защо ли нощем споменът ме буди,
защо не мога да заспя...
да,  нека спят те...другите,
забравили що е любов и що е младостта.

Аз към небето поглед ще зарея,
ще гледам хиляди звезди в нощта
и със  сълзата ще милея
за твоя образ  в моята мечта.

И после...тихо ще обърна
на спомени ненужни  гръб,
възглавницата ще прегърна
и...ще забравя за света.

Защо ли тази нощ Луната ярко свети,
защо ли тез звезди така блестят...? "
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.