.

.

понеделник, 8 септември 2014 г.

ღ Скъпа Кати Янакиева Янгьозова обичана си и това никога няма да се промени ! Докога ще всяваш тормоз, ще зачеркваш качествата на човек, времето и мечтите му! Без да познаваш , без да си изпитала нищо свързано с любовта, а така да я зачеркваш ! Моля те от години чакам точно теб и знам че точно ти си момичето за което мечтая , което истински обичам ! ღЗнам чудесно че мога да те спечеля като човек и че заслужавам това от теб. Знам чудесно че любовта ми към теб е свята и невероятна. ТИ скъпа и обичкана Катинке трябва просто да го почувстваш ,а от тук едва ли ще стане изведнъж. Това ли заслужавам от теб в живота - години на ред точно ти като човек да ме зачеркваш по този начин /безобразен,отвратителен/ , просто защото си измисляш , просто защото ти си мислиш че няма любов и че неможем да се обичаме ???
Винаги си имала своето лично пространство, просто използваш думите за защита от първия миг, един вид да кажеш разкарай се .... но няма нито секунда да отстъпя ! Ти си моето момиче мечта за мен и всеки ден ще ти пиша колко много си обичана . Знам знам това може да е отегчително , но ти не осъзнаваш как зачеркваш в този момент,когато всичко това продължава толкова много години. Аз всеки ден мечтая за шанс от теб и да спреш така да зачеркваш моето семейство, мойте възгледи , моята доброта и обич , искренност !
Дори и нищичко да неизпитваш в този миг когато пиша всичко това, това незначи да зачеркваш любовта на хората ! По този начин,по който го правиш вмомента отлично. Незначи въобще, че неможе да те накарам да се влюбиш точно в мен !!! Незначи въобще , че никога неможе да се влюбиш... всеки човек може да спечели другия, само времето може да покаже колко силно човек обича и колко е силна любовта !
Ти Кати Янгьозова не обичаш, просто защото не познаваш човек въобще и си го налагаш. На базата на това ли години наред просто зачеркваш и си казваш ... любов неможе да има между нас ??? Как решаваш къде има любов без да познаваш човек-а, как го правиш след всички подигравки , зачеркнати мечти и измисляне ??? Е аз ще правя всичко в живота си само заради теб, защото те искам всеки ден до мен , да виждам прекрасната ти усмивка , да ти се радвам , да те обичам и да те радвам много изключително ! Да се грижа точно и само за теб. Защото просто ти за мен си най - прекрасната жена , както и да се държиш , каквото и да причиняваш !

Кога Кати ще постъпиш нормално , човечно , добронамерено ? 
Кога Кати ще спреш да си измисляш , да всяваш тормоз с поведението и възгледите си и да зачеркваш времето , качествата и човек.
Замисли се някога в живота си да ли всичко което правиш не е отвратително за хората който го правиш! Замисли се да ли познаваш достатъчно човек , за да му причиняваш такава мъка в живота с години,постоянно във времето ! За теб може да е нещо нормално , но не и за мен и в моя живот !
Моля те Кати Янакиева Янгьозова за обич и за шанс да бъдем заедно и да сме заедно, да се обичаме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.