.

.

понеделник, 18 август 2014 г.

ღ Катинкееее обичам те , обичам те по най - милия и невероятен начин, обичана си. Една романтична публикация към единствената жена, която искам в живота си непрекъснато. Мечтая да се оженя само за теб Кати Янгьозова. Моля те погледни ме. ღ

Дано всеки ден да виждаш колко си желана и търсена. Колко много липсваш и си обичана в живота ми. Кати Янгьозова мислиш ли някога да ми дадеш шанс-а за който мечтая и който заслужавам ? Ти си момичето на мойте мечти всеки един ден от живота ми !
Авторdanigallery (Йорданка Господинова)
ЗаглавиеТази нощ


"Тази нощ те отрекох до болка,
и до лудост…А после разбрах,
че в света има пътища много.
Аз отново сама си избрах

най- трънливия, който не спира,
щом очите се давят в сълзи.
Който дните през Ада провира,
стига само напред да върви.

Тази нощ си оголих душата
(имах нужда да бъда сама ).
Тъмен облак затули луната.
И, навярно, тя само разбра,

че по тъмното аз съм различна…
(като птица с ранени крила).
Денем пътя си с Дявола сричам,
ала вечер се свлича света…

И вали тишина от въпроси,
и боли от разбити мечти.
Всеки сам свойта карма си носи
и си плаща цената, нали?...

А  денят пак на теб се обрече.
И какво, че от обич боли,
щом след тези оголени вечери
още може с любов да гори… "

Мечтая си те Катинке ухилена, прекрасна до мен всеки ден. Мечтая да те прегръщам всеки миг когато ми се иска и да те целувам. Мечтая толкова много неща в живота да ги направя, да ги изживея , да ги опитам за първи път... само с теб Кати Янакиева Янгьозова и всеки миг го изчаквам търпеливо. Знаейки че ти точно ще се промениш към мен , към моето семейство и ще поправиш поведението си в годините ... във времето. Теб обичам , теб искам до себе си. Каквото и да решиш днес, утре пак ще ти пиша и ще те искам възможно най - силно ! Моля те за разбирателството ти в тази нощ.
Мечтая си да зърна очите ти, да чуя гласа ти... всеки ден мисля за това ! От първия миг в който ти писах нещо мечтая, точно в твойте очички да гледам влюбено.
Всичко в живота си ще дам за това да мога да ти покажа че си най - обичаното момиче в живота ми. Дори и да трябва просто отстрани да се надявам с години. Дано го виждаш , дано не съсипваш нарочно хората. Ти си всяка моя мечта на този свят.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче