.

.

понеделник, 21 юли 2014 г.

ღ Аз ли съм причината да си тъжна понякога и така да незачиташ човек ? Аз ли смяташ че те ограничавам в това да се забавляваш или да обичаш ? Всеки ден си имаш лично пространство, всеки ден сама избираш това да ли някога да ми проговриш и да ли някога ще ми да деш шанс, ще ме признаеш за човек с много обич към теб. Но недей си мисли че някога ще спра да те ухажвам и да ти показвам обичта си с времето си ! Ще те искам докато ме има на този свят прекрасна Кати Янгьозова. Моля те обичана си невероятно много и толкова вълнуващо, искренно, специално. ღ


Мечтая най - прекрасното семейство с теб прелест на име Кати Янакиева Янгьозова. Обичам те прости за грешките ми моля. Ти мишленце си моята мечта в живота ми. Мечтая да те обичам, да се грижа за теб , да те радвам с всяко нещо което правя. Ти слънце си щастието ми, мечтая да обичам усмивката ти. Моля те нека да имам възможност да създавам усмивки в теб , в сърчицето ти освен на лицето ти !
Всяка дума която някога съм писал към теб е ипровизирана и идваща от дънното на душата ми.
Мечтая някога да заслужа точно твоята обич , нежност и внимание точно с това с искренност с куп обич и всеотдайност. Иска ми се да виждаш че си най - специалната и единствена жена в живота ми , защото винаги е било така !
Моля усмихни ми се мечтичке.
Моля за това да те чувам , да си говорим , да те разбирам.
                                                          Прегръщана си силно !

""Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти си по-смела, отколкото вярваш, по-силна, отколкото изглеждаш и по-умна, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам! ""

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче