.

.

петък, 18 юли 2014 г.

ღ В тази нощ ми се иска да ти кажа че докато не промениш отношението си, никога няма да спра да ти пиша и да се откажа от това в което вярвам и за това което мечтая като човек на този свят ! Дори и да те притискам, ти тормозиш с всеки ден изключително с поведението си. Докато не ми дадеш шанс, възможност или поне докато нормално не започнеш точно ти Кати Янгьозова да се държиш на този свят ! Игнорирай цял живот, подигравай се цял живот , аз цял живот ще се опитвам да те обичам , добре го знай в живота !!! ღ


Знам чудесно че цял живот дори не правиш опит да усетиш колко си обичана, а на инат и просто защото си гаднярски човек ... игнорираш и съсипваш. Или пък усещаш любовта и си казваш че нищо неможе да се получи между нас ? Сама на себе си ей така без да си дала шанс на чувствата. Това е безобразие и толкова отвратително от твоя страна ! Искам да го виждаш с очите си, че аз като човек не го приемам от теб. Не приемам от теб нищо до сега което си правила и казвала някога в живота и очаквам доста повече във всеки ден. Никога в живота си няма да приема , че ти си ме оценила , че ти някога си ме познавала... за да имаш някакви елементарни чувства, за да имаш правото да се държиш по подобен начин ! Бъди обидената ти , бъди изтормозената ти ! Аз обичам и се опитвам да правя точно това всеки ден, а ти какво правиш след като така се подиграваш, след като по този начин незачиташ и съсипваш човек ??? Изсмукваш си от пръстите твърдения за живота и според тях живееш , като не зачиташ човек и душата която излива към теб ? Не ме обичай като толкова не цениш чувствата на другите , всеки ден ще те моля да ми позволиш да те обичам. Всеки ден ще се опитвам да ти покажа точно това че обичам точно теб скъпа и обичана Кати Янакиева Янгьозова !

Моля те кога ще ми дадеш възможност да те обичам по начина за който мечтая , цял живот ли ще ме ограничаваш ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.