.

.

събота, 19 април 2014 г.

Прекрасна Кати Янгьозова мечтана си, желана си и безкрайно обичкана си. Моля те точно ти си момичето на мечтите ми.

Всеки ден вярвам че ти Кати Янгьозова ще ме обичаш някой ден. Някой ден, когато спреш да си такъв човек към мен и семейството ми. Нямаш грам срамота да си фантазираш и измисляш за човек ужасяващи неща и да живееш с години с тези гаднярски мисли. Смяташ ли че аз мога да приема някакво чувство в теб дори то да е едно просто нежелание нехаресване към напълно непознат човек? Не. Няма и никога да приема следкато те виждам каква си в живота ми всики ден. Промени отношението си моля. Никога в живота си няма да приема думите който си казвала за обичта ми и за мен. Няма да се откажа никога ,защото чудесно знам че ти неприемаш любовта ми и начина по който се влюбих. Може на "улицата" както се изрази ти един ден,хората да не се влюбват в теб като те видят... но аз съм. Толкова съм влюбен в теб,а ти дори неможеш да си представиш и дори си позволяваш толкова отвратителни неща! Никога в живота си няма да приема че цениш човек, че си оценила и дала възможност на чувствата и обичта която тая само към теб! Смятам че като всеки мога да те спечеля като човек. Виж аз правя едно и също,  докато не си до мен докато мечтитеми не започнат да се сбъдват ще ти пиша. Мечтите ми за това точно ти Кати Янакиева Янгьозова да си в живота ми, да си по обичлива и добра , да се разбзбира ме. Докато него постигна ,тук ще виждаш всичко което искам да ти кажа. Моля те, помогни ми за това разбирателство. Моля те обичана, желана и мечтана си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.