.

.

неделя, 13 април 2014 г.

ღ Обичам те и желая само и единствено всяка мечта , всеки миг романтичен само с теб да го изживея скъпа Кати Янакиева Янгьозова ! ღОбичам те и днес си безкрайно обичкана точно ти Кати Янакиева Янгьозова. Никога в живота си няма да приема това игнорриране от теб от първия ден ! Никога няма да приема това от теб че не изпитваш никакви чувства от първя ден, когато БУКВАЛНО СИ ГО НАУМИ ! 
Никога няма да приема това отношение в което познаваш преди да си дала шанс. В което преди да познаваш някого си почувствала че цял живот никога няма да го зачиташ. Никога абсолютно никога няма да смятам че аз съм си изтървал шанс-а към теб и с теб ! Просто защото ти незачиташ , ти не даваш никакъв шанс и преди да изпиташ чувство просто зачеркваш човек ! Ти никога не прощаваш. Ти никога не си изпитвала нищо просто защото не си давала на човек шанс за да го почувстваш истински и реално... не ми пука какво смяташ ти или какво си мислиш че изпитваш. Докато не те видя с очите си и докато не те виждам с очите си постоянно в живота си , ще ти пиша ! Ще те желая и ще те обичам непрекъснато и с когото и да си в живота. И помни едва ли някой когото си мислиш че обичаш ти по твоя начин на който си въобразяваш че чувствата съществуват , би те обичал колкото мен !

Помни всяка дума , защото просто никога няма да ти простя за това безобразно ,нечовечно, гаднярско и толкова отвратително игнориране и незачитане ! Аз ще ти натяквам винаги тези думи ... обичам те , желая те докато не се промениш като човешко същество ! Аз също помня всяка думичка твоя и никога искам да знаеш няма да приема това което си казала или мислиш за мен. Показваш във всеки ден едно и също и никога няма да си променя мнението и отношението.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.