.

.

неделя, 2 март 2014 г.

ღ " Добрите хора свършват в Ад-а защото немогат да си простят " Истинския ад е погрешно живяния живот, моля те не ме съсипвай Кати Янгьозова по този нечовешки начин. Моля те искренно не смяташ ли че днес е денят в който да се чуем, да си простим, да се по-обичаме за миг и да си дадем време ??? Не съм те чувал от толкова много време, не смяташ ли да се промениш за малко към мен ? Обичана си Кати Янакиева Янгьозова. ღ

Иска ми се да създам място където да виждаш колко много мечти имам към теб. В което точно ти се чувстваш специална и много много обичана.
Място в което да се чувстваш като принцеса в приказен свят. Катинке обична, за мен си най-прекрасната жена , както и да се държиш.
Моля те за прошка, виж погледни ме. Дори и да изписвам думи който не са толкова романтични и са за това как ненавиждам поведението ти и отношението което си ми отредила.
Аз все пак те обичам искренно и невероятно ! Като човек не съм обичал никога и се надявам тази моя обич да бъде призната от теб някога.
Знаеш ли знаеш ли любима точно с теб Кати Янг искам да остареем. Но не искам и за миг да пропусна всички караници с теб, всички гушкания, всички сдобрявания и целувки. Искам да живея с теб и да виждам всеки ден точно твоята вълшебна найстина усмивка. Ти си жената която знам че винаги ще искам в живота си. Дори да погрознееш,дори и в момента да не те познавам толкова колкото трябва и колкото ми се иска на този свят. Смятам в живота си да докажа поне това - че не се предавам като човек че обичам , просто обичайки те непрестанно.
Ти си жената за която цял живот съм копнял, знам го , чувствам го и така ще бъде винаги.
Просто целя да видиш че си безкрайно обичана. Че не си случайно момиче за мен, което просто съм си нацелил от някой сайт. Изпитвам точно към теб невероятна Кати Янакиева Янгьозова всичко това и никога няма да се предам като човек докато не те спечеля. Да се предам да спечеля най -прекрасната жена, това никога няма да го бъди. Ако трябва съсипи целия ми живот, игнорирай , изопачавай , изтормози ме повече от всяко същество на земята.
Дори аз да прецаквам всичко не смяташ ли че заслужавам нещо повече от това да се държиш с мен като с нищо ? Но аз като човек няма да се предам искам да го прочетеш моля. Нищичко нямам от теб и не съм те чувал от толкова години. Смяташ ли да ми дариш нещо ? Малко обич ? Аз ти дарявам цялата си обич в този час. И не искам нищо, просто ти напомням че те чакам.
Напоням ти че си обичана, че ти прощавам  и че си най - желаната жена в живота ми.
Един ден когато за първи път ми проговориш и се сдобрим, когато комуникираме нормално.
Този ден ще го празнуваме като годишнина всяка година докато ме има на този свят ,искам да го знаеш. Когато намеря път към сърцето ти , да прекрасна Кати Янгьозова точно и само към твоето сърчице добричко. Това ще е един незабравим и много специален ден за мен искам да го знаеш. Твоята дума искам да знаеш че значи много за мен. Искам просто да знаеш че не заслужавам това от теб,, това отношение през всички години. Твоята обич за мен искам да знаеш че ще означава много повече от това което ти показваш към мен и към моята обич !
Дори никога да нямаш чувства към мен , нали знаеш че това твоето не е изобщо начина с който да се държиш към някое човешко същество.Знаеш че аз ще направя всичко на този свят , за да се опитам да създам някакви чувства в теб, добри , прекрасни чувства разбира се. Моля те просто не ме мъчи цяла вечност, знаеш бих отишъл с теб и заради теб до края на света.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.