.

.

неделя, 2 март 2014 г.

ღ Може ли моля прошка точно от теб Кати Янакиева Янгьозова ? Възможност да те обичам истински, да те познавам повече от всеки и да имам нещо само с теб единствено на този свят ??? Защо си толкова злобен и гаднярски човек към мен и моето семейство , исками се да разбера отговора някога ? Иска ми се някога да променя това и да се обичаме. ღСама даваш на себе си прошка и си мислиш че всичко е добре ? Че човек който никога не си чувала нормално може да приеме това от теб, без да те чува отново. Незнам защо въобще сама си вярваш че това е някакъв вид тиха прошка в себе си. Въобще за мен е безобразно и това в теб. Това ли е разбирането ти за това да прощаваш ? Нещо като " тихото обичане " което аз като човек няма как след всички тези години " разбирателство " с теб да проявя. Човек да не вижда и да не го чувства въобще ни най малко,, дори още по лошо да се чувства с годините зле, но ти за себе си да знаеш че си му  простила. Аз докато не видя очите ти, докато не видя промяна в отношението ти, което за мен е напълно безобразно и отвратително за човек, няма да разбера че някога си мислила с добро, че си човек въобще който прощава.
Аз не искам такава прошка в която ти да продължаваш да ме ограничаваш от себе си години наред във времето, точно по този начин какъвто е в момента, какъвто отлично си показала ! В която ти просто се държиш отвратително години на ред, в която ти дори не искаш да поговориш, мълчиш отвратително или в която мислиш че едно извинявай което някога във времето не съм погледнал или получил стига. Ти никога за мен няма да си човек който прощава нормално, който се извинява и който осъзнава грешките от постъпките си. Защото просто твоето гаднярско поведение никога не се е променяло от първата ти безобразна дума. Моето поведение също няма да се промени и никога няма да призная че в нещо ти си права !
Искам да го виждаш всичко това, защото няма да има и ден в който да не ти го напомням.
Защото просто те искам точно теб и никога няма да приема това че си ме оценила по какъвто и да е начин. Никога няма да приема това че ти имаш някакви чувства, хубави или лоши , симпатий или каквото искаш го наречи. Дори че не ме харесваш. На теб всичко ти е фикс идея, дано някога имаш сърце, истинско сърце. Дано някога да можеш да избягаш от свойте измислици !
Това съм го разбрал от много време. И не смятам някога да правя компромис с отношението си към теб ! Дори напротив във всеки ден и час ще искам ти като човек да се промениш към мен, да простиш , да обичаш. Нямам предвид на сила да си влюбена ( както винаги точно това като човек ти ще си помислиш, просто защото ти знам всички номера ) , а обичта изразяваща се в шанс-а и възможността към хората. Обичта , с която не гледаш грешките в хората непрекъснато , а просто ги цениш защото те обичат.
Защото аз още толкова години ще ти пиша и ще изписвам точно твоето име, просто дори заради една обикновенна прошка. Мечтая бъдеще само с теб Кати Янакиева Янгьозова.
Отлично знаеш какво мечтая с теб. Мечтая най - прекрасното семейство само с теб, най - прекрасните деца само от теб. Дано някога имаш сила, да ме видиш в очите и найстина някога да разбереш аз как мечтая. Преди въобще точно така като човек ти Кати Янакиева Янгьозова да се държиш с години !" Прощката не променя миналото, но подобрява бъдещето "
Според теб аз търся отмъщение за нещо, докато изписвам думи като Обичам те само към твоята личност ?   Никога докато си такъв човек към мен , не искай нищичко ! Първо промени поведението си , защото прекалено много болка , отвращение , страдание причянаваш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.