.

.

сряда, 12 март 2014 г.

ღ Дано някога един ден да бъда най - уникално обичащия те човек прекрасна Кати Янакиева Янгьозова. Мечтая да бъда най - добрия и любящ те човек в живота ти. Ти си жената за която всичко бих дал в живота си, заради това съм такъв във вскеи ден. Липсваш, обичана си, моля те. ღ

Kaкво ли семейство мечтаеш точно ти Кати Янакиева Янгьозова ?! Винаги съм се питал,но никога не говориш с мен. За много неща искам да си говорим, но ти просто си решила че няма смисъл, че не си струвам като човек. Това някога в живота си ще го променя. Мечтая да съм най - уникалния човек за теб !
Немога да те попитам и да разбера за какво мечтаеш, заради това ти споделям свойте мечти. И всеки ден се надявам да се съобразиш с тях, защото са към теб , с теб и само за теб. Споделям , мечтая , питам те това което ме измъчва ... защото няма да се примеря и просто искам да го виждаш !
Мечтая за най - приказното семейство с теб сладка и добричка Кати. За деца хубави и прекрасни точно като теб. Теб искам за майка на свойте деца, ти ще си най - прекрасната майка, най - добрата и невероятната точно сигорно и от каквото семейство си. Мечтая те.
Когато гледам този снежен човек в профилчето ти, мечтая. От такива обикновенни снимки. Мечтая лятото да си с мен, да си ми простила.... знаеш че винаги ще съм готов да те приема.
Каквото и да си правила или казвала ! Само това чакам ти Кати Янакиева Янгьозова да простиш, да си добра и обичаща. Да ми дадеш първата си възможност да те пообичам, да те радвам и обгрижвам.
Дано някога те накарам да повярваш в мен и в мойте мечти. Защото нищо друго не си заслужава усилията от давна съм го разбрал. Никога няма да чувствам по друг начин тези мечти който изпитвам към теб и чувства.
Мечтая когато имаме семейство да направим най -  хубавите снежни човеци с децата си.
Моля те погледни ме и се усмихни. Хубава вечер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.