.

.

събота, 1 март 2014 г.

ღ Честита Баба Марта моя първа и единствена любов на име Кати Янакиева Янгьозова. Обичана си момиче прекрасно. Прегръщана и целувана си, хубав ден мечтичке ! ღМоже ли любовта ти Кати Янгьозова ? Може ли да бъда обичан от теб и да имам шанс-а да те печеля , разсмивам и обожавам ? Може ли да те познавам повече от всеки друг ? Може ли да си до мен, да ми се извиниш и просто да се обичаме най - накрая ???

"Сложно нещо са жените. Ако искаш да се разбираш с тях, трябва да пипаш с кадифени ръкавици. И защото все по някое време ще искаш да се разбираш с една определена жена, запомни какво ти казвам. Добрата жена ще бъде ос в живота ти. Ще видиш, че всичко важно се върти около нея. Една жена може да има виждания, различни от твоите, но нейните виждания трябва да се уважават. Понякога идва време, когато знаеш, че си прав, знаеш, че трябва да направиш това или онова, а тя може да не се съгласи. Тогава имаш две възможности: или да изхабиш много време да я убедиш да види нещата по твоему, или да продължиш напред, без да и обръщаш внимание. И двата начина вършат работа. Първият начин и показва, че уважаваш мнението ѝ , но тя греши, вторият начин и показва, че ти решаваш..."
Джеймс Х. Чейс

Колко време скъпа Катинке трябва да мине за да видиш , че грешиш ужасно много и че твойте чувства са на базата на фантасмагорий ? Аз просто обичам във всеки ден една жена, едниствена си Кати Янакиева Янгьозова ! Прости ми за първи март моля те, извинявай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.