.

.

сряда, 12 февруари 2014 г.

ღ Обичкана Кати Янгьозова би ли била обичаща и добра към мен и моето семейство ? Мечтая за най - прекрасните мигове само с теб. Теб съм избрал и винаги точно твоя поглед ще мечтая. Точно за твойте вълщебни очички Кати Янакиева Янгьозова живея , моля обич погледни ме. Моля те ! ღ

Не ти пука че ти пиша в някакъв блог ? Трябва адцки много да се засрамиш като човек от държанието си и да не бъдеш толкова отмъстителен , гаднярски , подъл , злорадстващ и измислящ си човек и прочие и то с години наред !!! За това във всяка публикация ако забележиш поставям цялото ти име... обичам го красиво е също като теб. Но ми се иска също да видиш че всичко е отправено точно към теб, нек ъм някое друго момиче. Точно ти трябва да си промениш мнението и държанието, внушенията и начина на разбиране на любовта и света като цяло. Защото аз това твоето гаднярско мислене никога като човек докато съм жив няма да го приема и цял живот ще ти изписвам колко си обичана ! Просто защото с цялото си същество го чувствам и изпитвам, и мразя несправедливоста , мразя това как точно ти си се отнесала, опитвам се просто да променя всичко между нас. А ти напук и съвсем съзнателно нито искаш да започнеш да познаваш, цениш или каквото и да би било... просто си уникален гаднярски човек искам да го знаеш ! Каквото и да изпитваш, както и да е наранено " личното ти пространство " ти просто не го заслужаваш с действията си като човек на този свят. Замисли се някога как тормозиш с думите си и поведението си , с бруталните си разбирания за света... без да познаваш човек , без дори да ти пука ! Аз просто винаги ще показвам обичта си и ще т е искам, това дано никога не ти пречи в живота. Но повярвай на мен ми пречи това че немога да те чуя, че немога да имам любовта за която мечтая, че немога да я покажа по начина по който искам и мечтая. Гаднярска Кати Янгьозова би ли била добра и обичаща ? Обичаща точно мен ? Аз те обичам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.