.

.

четвъртък, 23 януари 2014 г.

ღ Мечтая един ден с теб някога да участваме в някоя добра кауза. Мечтаех го още като беше малка и когато беше доброволка в БЧК ! Мечтая много неща и то искренно и силно само с теб Кати Янгьозова. Защото те обичам по много силен начин. ღ

 Кати моля те нека да поговрим, всичко това писане и тормозене към теб е от любов , загрижен съм, боли ме, мъча се моля те! Обичай си който искаш , но моля те дай ми някакъв шанс и възможност да покажа себе си на този свят. Да те познавам. Не съм психопат , не съм човек на който не му пука. Не съм човек който иска да те плаши, човек който иска да те наранява. А напротив.... искам щастието да ти подаря, моята обич да ти подарявам. Моля умолявам те прочети, погледни ме за малко и размисли за мен.
Ти обичаш много да помагаш на хората , ти си толкова добра душичка. Но моля те спри да ме изпъчваш по този начин. Спри да ме злепоставяш, да ме ограничаваш от себе си, да незачиташ чувствата ми. Моля умолявам те от добро семейство съм и те обичам прекрасна Катинке. Боли ме всеки ден по много за това как се дръжим един към друг. Моля те искам да те виждам , да знам много за теб, да опознавам, да те обожавам, да те радвам. Моля обичана си, обичай просто и мен, приеми ме в живота си. Моля те ти си Божия дар за мен, ти си жената мечтичка. Ти си ми най - скъпото момиче! Моля те знам писах ти ужасно много в този ден. Знам пиша ти често и по много , но не искам да ме боли за теб. Не искам да си далеко , искам всичко това да се оправи ! Моля за разбирателството ти.
Може ли да ми разкажеш за своето семейство то добре ли е ? Какво е , обичат ли те много ? От какво семейство си Кати Янакиева Янгьозова ? Защо си толкова лоша с мен. защо не искаш да си говорим да поговрим да се сдобрим. Да се обичаме. Преди време много време един твой приятел ми каза нещо от род-а , че имаш проблем някакъв и се притесних. Но никога в живота си с това твое ограничение, немога да попитам за него ! Но искам да знаеш каквато и да си както и да постъпваш аз те обичам ! Винаги съм се притеснявал за всяка дума която ти изписвам. Но ти момиче ме ограничаваш , ме съсипваш като човек безобразно. Ти просто.... незаеш колко много ме боли ужасно много ме боли ! Може ли да поговорим. Да се разбираме , моля за това. Още ли си доброволка ? В какви каузи обичаш да участваш , разкажи ми за живота си нека да бъда част от него и просто моля да те обичам. Извинявай искренно за всяка грешна думичка моля моля те
Мечтая един ден с теб някога да участваме в някоя добра кауза. Мечтаех го още като беше малка и когато беше доброволка в БЧК ! Мечтая много неща и то искренно и силно само с теб Кати Янгьозова. Защото те обичам по много силен начин.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.