.

.

четвъртък, 30 януари 2014 г.

ღ Катинке прелестна и ума моля те мислиш ли някога да повярваш в мен ? Аз съм човек който може да постигне мечтите си както всеки друг. И се стремя всеки ден да те обичам, знам чудесно че не си ме оценила, че никога сме нямали нищо и вярвам силно че един ден ще успея да спечеля точно теб Кати Янгьозова ! Обичам те истински, толкова силно и мило. ღ

Преди да заспиш, иска ми се да ти пожелая лека вечер. И да те помоля да ми простиш, извинявай за всичко. Иска ми се да видиш как те моля за обич и за добротата в сърцето ти. Моля те искренно.
Ти Кати Янгьозова си момичето за което мечтая от години , знам го и с цялото си същество съм го осъзнал и всеки ден чувствам че те обичам. Мога да те обичам цял живот, въпреки лошите ти черти или чертите който въобще непознавам. Мечтая да опознавам точно и само теб, моля те допусни ме в живота си, моля те разреши ми това. Мечтая да те обичам по начина за който точно ти прелестна мечтаеш. Защото на този свят няма нищо по ценно за мен като човек от това да виждам твоята усмивка точно , да правя и да иска да правя точно теб щастлива. Такъв живот мечтая , в теб съм влюбен ужасно много и силно... и никога повярвай не искам да се влюбвам в друга жена Кати Янгьозова !
Моля те за възможност. Моля те аз да съм мъж-а в който да повярваш. Ще те моля докато ме има на този свят. Просто защото съм избрал точно теб от миг-а в който се влюбих. Ти си моето щастие Катинке.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.