.

.

сряда, 1 януари 2014 г.

ღ Честита Нова година любима Кати Янгьозова. Честита Нова 2014-та моя единствена обич ! Обичам те и ти пожелавам всичко прекрасно през годината. ღ


Всички прекрасни пожелания са само за една невероятна жена в моя живот и това си ти точно Кати Янакиева  Янгьозова.
Честита Нова 2014-та година ! Нека новата година да ти донесе повече радости и щастие !
Моля нека да се обичаме. Искам да знаеш че и през новата 2014 година ще бъда упорит. Дори доста по упорит от която и да е друга година. Защото виждам как се отнасяш, виждам как ме игнорираш и зачеркваш. Всяко мое чувство за любов е към теб.
Аз съм просто един нормален човек ,който отдавна иска да те обича.
Мечтая всеки ден да си част от моя живот , за да те обичам по най - прекрасния начин, който мога само аз на този свят !
Моля нека през новата 2014 година да ми дадеш възможност, шанс да покажа себе си. Да покажа че те обичам повече от всичко. И да ти докажа че си найстина най - специалния ми човек.
Знаеш мечтите ми, всеки ден ще ги виждаш. Очите ми никога няма да остареят, винаги ще те виждам като жената на мойте мечти. Мечтите ми никога няма да изчезнат или да остареят.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.