.

.

петък, 31 януари 2014 г.

ღ Искам да знаеш точно ти Кати Янакиева Янгьозова, когато си с друг въпреки съзнателното ти разбиране какво изпитвам или просто ей така когато погазваш, незачиташ , неприемашвсичко в мен, всички чувства в мен като човек с времето напук и съвсем нарочно - просто незачиташ и нараняваш, съсипваш мен и моето семейство ! И винаги ще съм на това мнение, защото от 16 годишна го показваш и правиш, от тогава го чувствам и не приемам. Искам да знаеш че отсамото начало постъпваш безобразно , откачено, брутално и неморално за мен си човек който незачита и погазва всичко в човек ! Искам да знаеш че аз всеки Божи ден ще търся ,от деня в който се запознах с теб възможност и шанс да се поправя пред теб, да покажа любовта и обичта си точно към теб ! Не ми пука какво мислиш за непрестанното ми писане към твоята личност, всяка дума , всеки ден я заслужаваш напълно като човек заради ограничаването си цял живот ! Искам да знаеш че за мен си ненормален човек .... че си човек който просто унищожава чувствата нарочно без да ги почувства , човек който се гаври с душата и същностт-а на другия, играе си с нещо което никога не е изпитвал или разбрал ! Ти за мен си човек Кати Янакиева Янгьозова който на пук иска да съсипе някого, съвсем съзнателно ! Искам да знаеш че за мен си най - гаднярски мислещ и разсъждаващ човек на този свят, заради времето в което просто ме зачеркваш ! Просто защото с години наред не си даваш сметка,не искаш да ме разбереш, а си толкова отвратителна !!! Най - гаднярски постъпващ човек си точно ти Кати Янакиева Ягньозова за мен във времето на този свят.....................Въпреки това те обичам безкрайно много и мечтая за семейство с теб постоянно. Въпреки тези думи и чувства ти Катинке си специална и мислч с добро за теб. Защото знам точно какво искам от живота си и коя жена искам да обичам, какви чувства имам към теб само Катинке. ღ

   Дано да знаеш каква мъка пречиняваш с действията си ! Аз знам какво правя и ще го правя докато ме има на този свят. Каквото и да мислят най - близките ти хора , аз очакам във всеки ден точно ти да ми се извиниш като човек Кати Янакиева Янгьозова и да си с мен и до мен в живота. Каквото и да мислиш за мен е грешно , защото никога не си ме познавала или чувствала ... за да правиш и изпитваш каквото и да е ! Просто винаги си незачитала и газила точно моята личност и никога не си знаела от какво семейство съм , за да цениш поне малко.
Ти газиш всичко в един човек и никога не си се съобразявала и аз никога няма да се съобразя ! И никога в живота си ти точно Кати Янакиева Янгьозова не искай това от мен и към мен, след като си такава жена в продължение на дълги години ! Само и единствено защото си ненормална и не човечна , безобразна ! Не защото си ме оценила, може би нарочно ме съсипваш просто защото обичаш друг и това никога няма да приема в теб и за правилно в живота !!!
Каквото и да съм правил и правя в момента като човек влюбен в теб е нищо в сравнение с това което ти постоянно в живота си правила към мен още от 16 годишна. И никога в живота си няма да приема това твое мислене, че си разбрала дори опознала частица от мен. За да не ме допускаш в живота си и с това да се оправдаваш за това и за свойте думи и глупости като човек в живота ! Ти Кати Янакиева Янгьозова кога просто ще цениш ? Какво е за теб семейството и  човек на този свят ??? Обичай който искаш, аз виждам как цениш любовта на хората, как цениш хората в живота си. Аз за разлика от теб никога през живота си не бих допуснал толкова време на света да се гавря направо с някого и с живота му , с чувствата му ! С личността , разбиранията му и най - вече със семейството му. Как се гледаш в огледалото , а вярваш в същите ценности каквито и аз , как разбираш кое е добро , когато постъпваш точно ти в живота си толкова брутално за човешко същество към човек ???

Мечтаех когато се запознах с теб да те познавах от малка , да сме израстнали заедно. Защото неможех да те разбера и дори сега виждам как постъпваш гаднярски. Мечтаех това просто за да имаш понятие че мечтая с добро, че обичам с всичко което мога и имам ...само теб ! Че съм добър човке който иска да бъде до теб в живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.