.

.

вторник, 17 декември 2013 г.

ღ Meчтая за шанс от първата дума коята някога съм ти казвал и изписвал ! Мечтая да се оженя за теб единствено Кати Янакиева Янгьозова и това ще го мечтая през целия си живот, силно и всеотдайно ! Знам отлично какво заслужавам, погледни ме момиче. ღМоля шанс и възможност да те обичам ми дай. Никога в живота си не си ме познавала и никога не си ми давала възможност. Просто си измисляш някакви неща и очакваш аз като човек да се съобразявам ? Никога ! Никога няма да приема че ме познаваш и че някога си видяла в мен нещо с което така брутално и гаднярски да ме зачеркваш Всеки ден ще искам да те чуя. Всеки ден ще искам да ти напиша нещо. Защото знам какво изпитвам, защото знам и виждам ти като човек Кати Янгьозова във секи ден каква си към мен и моето семейство ! Възприемай го както искаш, но ти си човек-а който греши , непостъпва правилно, който зачерква животи безобразно ! Аз просто ако трябва , ако мога ще те моля всеки ден от живота си. Всеки ден от живота си ще изписвам тези думи .... Обичам те Кати Янакиева Янгъозова. Защото за разлика от теб аз чувствам,а ти се преструваш , въобразяваш. Един нормален човек въобще не постъпва така както ти ! Зачерквай , аз продължавам да обичам всеотдайно. Да не ти пука за хората, живей си в своя свят измислен , пълен с пеперудки и измислени чувства, с грозни думи. Аз просто обичам те !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.