.

.

сряда, 11 декември 2013 г.

ღ Кати Янгьозова моля те за прошка , както и да се чувстваш , каквото и да мислиш. Не трябва да постъпваш така с човек! Моля те за прошка две седмици преди Коледа, защото надявам се да се разчувстваш и да бъдеш добричка. Обичам те много. Извинявай Катинке за всичко неправилно. ღ


 Моля те , не съм си изпуснал шанс-а или развалил всичко ! Аз всеки ден съм тук моля те не ме зачерквай така и тази Коледа и на този празник.
 Извинявай Катинке за всичко неправилно.  Може ли малко добронамереност и нежност точно от теб ?

Може ли да ми простиш и да бъдем заедно ? 
Времето ми и живота ми какво означава за теб ?
Всеки Божи ден те очаквам скъпа Кати Янакиева Янгьозова.
Мойте думи и жестове винаги са били много по добронамерени и мили от твойте. Ти просто зачеркваш и погубваш. Моля те не бъди такава от този ден, през целия ми живот искам да обичам точно теб. Моля те не искам да си такава в живота ми. Моля те не искам да си далеко , а близко. Моля те искам , мечтая да те видя. Прости ми и ми разрещи.
Искаш да ме ограничаваш като човек , знаеш какво ще кажа. За това си такава. Но въпреки всичко мислиш точно обратната, че аз искам да те огранича и да те лиша от нещо ! А дори  някога не си се замисляла за мен. Никога не си ме познавала ,а чисто и просто си си въобразявала. Моля те мечтая за семейство с теб. Какво значи това за теб прекрасна Кати Янг ?
С теб Кати Янакиева Янгьозова мечтая за живот моля повярвай в мен, в това тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.