.

.

четвъртък, 26 декември 2013 г.

ღ Няма нищо по важно от семейството на този свят. Няма нищо по прекрасно човек да ти каже и напомня че мечтае за семейство само с теб Кати Янакиева Янгьозова ! Поглдени ме моля, всяка мисъл за любов е към теб ! ღ

Мечтая точно така да ти предложа , сърцето и обичта си която виждаш е само за теб... цял живот.
Пред семействата ни, моето и твоето. Всички мой близки знам ще те обичат много !
Ти Кати Янакиева Янгьозова винаги ще бъдеш най - специалната жена, зради това е всичко. Ти си жената която искам до края на живота си.
Просто сънувах те, сънувах един гаден сън... и точно в този момент искам да ти кажа отново мечтите си който ги изпитвам, който ги мечтая с цялото си сърце и душичка, за който живея и пиша към твоята личност всеки ден.
Мечтите ми за семейство с теб Кати Янакиева Янгьозова никога няма да изчезнат, никога няма да се променят, никога няма да спра да вярвам в това и да го желая !
Мечтите ми за деца от теб винаги ще бъдат в сърцето ми и ще живеят, дори да си отвратителна и гаднярска. Каквото и да направиш. Аз просто обичам точно теб и всеки ден мечтая за живот само с теб момиче !
Искам да виждаш всеки ден тук точно тези думи.
Като човек никога не си ме познавала и никога няма да приема отношението което показваш.
Вярвам в мечтите си всеки ден, вярвам че те могат да се осъществят.
И всеки ден точно теб Кати като жена искам. Ти си най - специалната жена за мен и това съм го разбрал много отдавна.
Ако си мислиш , че когато не даваш повод човек да мечтае и да вярва, няма право да прави всичко това , да чувства... само показваш колко долно е мисленето ти за хората на този свят и отношението ти !
Аз всеки ден виждам поведението ти , игнорирането ти и докато не го промениш на този свят ще ти пиша. Всеки един ден от живота ми ще искам и настоявам твоето поведение да се промени ! Питай защо любовта ми е толкова настоятелна !
Нима аз нямам семейство, мечти... за да си толкова брутален човек още от 16 годишна !
Аз ще ти показвам всичко което ми е в сърцето докато дишам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.