.

.

петък, 8 ноември 2013 г.

♥♥ Няколко песнички, малко мечти , спомени ... И една прекрасна твоя усмивка Кати Янгьозова ... може ли ? Мечтая да съм най - романтичния човек към теб , в живота ти. ♥♥


Сега ще ти покажа още нещичко с което сме си подхожда ли във времето, колкото и да е дребно, незначително. Обичам го в теб. Просто си го спомних мислейки за теб и го изписвам тук. Нямаш право категорично да казваш точно обратната, дори без да си видяла очите ми.
Като малка съкровището на име Кати Янгьозова искаше да стане актриса. И да има супер сили. Обичам те.
Ще ше да си най - прекрасната актриса, прелестна Катинке ! Щеше да успееш и в това, обеден съм. Защото ти можеш всичко на този свят.
Изписвам това защото искам да си го спомням , както и ти се надявам. Знам че го помниш и си го пропомняш понякога.
И аз като малък много харесвах актъорството и си мечтаех за него. Но просто не е за мен.
Ето няколко песнички който намерих, който иска ми се да ги чуеш, да се усмихнеш прекрасно.
Щастието на света, това си ти Катинке за мен !


Little peggy march (1963 original Live) - I will follow himhttp://www.youtube.com/watch?v=a8-6o_ultLg

" На 17 години все още имате мечти " .... на немски е дано да те зарадва и усмихне. Няма да има нищо по хубаво от това за мен.

http://www.youtube.com/watch?v=yYsOucFRrDI

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.